6. joulukuuta 2016

Ihonhoitorutiinit

Ajattelin kertoa teille että miten hoidan ihoani päivittäin ja mitä tuotteita käytän kasvoillani. Omaan todella herkän sekaihon joka on paikoitellen rasvoittuva ja paikoitellen taas todella kuiva. Ihoni on myös ohut, joten paikoitellen verisuonet pilkottaa ja silmänaluset ovat tummat. Oikeen unelma iho.... NOT :D

Käytän kasvoillani vain ja ainoastaan Dermalogican tuotteita! Tuotesarja on kuluttajille, että myös ammattilaisille tehty ja se on todella tehokas ihonhoitosarja.

Itse huomasin jo ensimmäisten kertojen jälkeen, kun aloin tuotteita käyttämään että iho alkaa välittömästi tuntua erilaiselta. Iho tuntuu puhtaalta, tasaiselta, kosteutetulta ja alkoi voimaan hyvin.
 Tuotteita ei ole myöskään testattu eläimillä!

Kasvot olisi hyvä puhdistaa kerran päivässä, vaikka ei käyttäisikään meikkiä! Kaupungilla vietetyn meikittömän päivän jälkeen kun pyyhkäiset kasvoja kasvovedellä kostutetulla vanulapulla niin saat kauhistua kuinka paljon pelkkiä ilmansaasteita kasvoille onkaan kertynyt. Naama olisi hyvä pestä iltaisin juurikin tästä syystä, toinen syy on se että yöllä iho ottaa parhaiten vastaan kaikki tehoaineet jota sille tarjotaan. :)

Itse aloitan kasvojenpesun aina tällä tuotteella, geelimäisellä pesuaineella! Tällä lähtee todella hyvin meikitkin naamasta.

 Jos meikkini on ollut todella vahva niin yleensä pyyhkäisen viellä silmistä loputkin meikinrippeet silmämeikin poistoaineella. Tää Dermalogican sopii herkemmillekkin silmille, piilolinssejen käyttäjille ja kuivemmallekkin iholle. Jos teen puhdistuksen pitkän kaavan mukaan, seuraavaksi kuorin ihoni skin prep scrubilla tai daily microfroliantilla ja laitan maskin vaikuttamaan.
Kuorinnan jälkeen laitan seerumin koko kasvoille
ja /päivävoiteen. Jos ihossa on epäpuhtauksia niin siihen tarkoitettu täsmähoito saa yleensä olla jopa yön yli, koska se kuivattaa näpyt yms epäpuhtaudet. (Violetilla tekstillä varustettu kynä taitaa olla vanha pakkaus) Finnejä ja muita epäpuhtauksia ei tulisi koskaan mennä itse puristelemaan tai käyttämään komedorautaa, voit vaurioittaa ihoasi ja siitä voi jäädä arvet. Jos päätät itse alkaa puristelemaan näppyjä, pidä huoli että iho ja kätesi ovat puhtaat.
Keskellä yksi vakkari kasvovoide, mulla tulee herkästi T-alueelle näppyjä jos käytän vääränlaista rasvaa ja tän olen todennut parhaaksi omalle iholleni. Kevyt mutta hyvin kosteuttava! Kun puhdistan kasvoni ennen meikkiä niin laitan viellä ennen rasvaa vasemmalla olevan Skin mattifyerin öljyisimpiin kohtiin ihollani.
Olen pidemmän aikaa käyttänyt silmänympärysvoiteena Skincoden firming eye zone geliä ja intensive eye repairia! Mutta nyt sain itselleni dermalogicalta uuden voiteen, multivitamin power firm ja aijon rueta testailemaan niitä.

Poimittu Dermalogican omilta sivuilta:
"Kaikki puhdistustuotteemme ovat saippuattomia ja niissä on neutraali happamuustaso, ne voivat näin suojata ihon luonnollista kosteussuojaa. Dermalogica puhdistukset eivät sisällä yllä mainittuja rasvoja tai öljyjä, ne eivät myöskään sisällä eläimistä peräisin olevia ainesosia. Puhdistustuotteissamme ei myöskään ole keinotekoisia värejä tai tuoksuja. Niissä oleva tuoksu tulee eteerisistä öljyistä ja uutteista, jotka ovat iholle hyödyksi."

- Heady Heidi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti