16. marraskuuta 2016

Hehh heh niinpä niin!

Naurattaa, viimekertaisen postauksen jälkeen sit otinkin viellä isomman breikin! Tän vuoden alussa mulla oli niin paljon kaikkea etten ois mitenkään pystynyt keskittyy kirjoittamiseen tai kuvaamiseen.
Jossain välissä jopa piilotin tän blogin, turhauduin ja mietin että se saa nyt jäädä unholaan..
 Koulussa alkoi viimeinen vuosi silloin kun unohdin tän blogin, se vika vuosi vaati multa kaiken keskittymisen ja motivaation.
 Tää loppuvuos on muutenkin ollut kaikenkaikkiaan yhtä hullunmyllyä.. Lopetin työharjottelun maailman kivoimmassa paikassa; KMS & Goldwell Academyssa, oli viimeiset näytöt, järjestin halloween teemaiset synttärit itselleni, valmistuin koulusta, muutettiin uuteen asuntoon ja sain uuden työpaikan jossa aloitan joulukuussa.

 Välistä tässä on tuntunut että pääni on aivan pyörällä tästä kaikesta hyvästä mitä mun elämässä on sattunut ja tapahtunut. En voi olla kun super kiitollinen, onnellinen ja koittaa jatkaa samaa rataa tulevaisuudessakin.
 Sen lisäksi meille tuli koiranpentu, Sointu joka alkaa nyt olla jo iso tyttö!
 
 Kun otin koiran niin tiesin että siinä on iso työ, mutta en arvannutkaan että noin iso :)
Kouluttaminen ja sellainen pentukoiran opettaminen vei paljon energiaa!
 Nyt kuitenkin elämässä on tullut taas sellainen vaihe että uskon pystyväni päivittämään tätä ahkerammin. Aiheet tulevat varmasti pyörimään kauneudenhoidossa ja hiuksissa suurimmaksi osaksi. Ehkä myös lasken teidät välistä lähemmäs omaa henkilökohtaista elämääni.
 Blogini tulee kokemaan isoja muutoksia varmasti tässä lähiaikoina aihepiirejä ajatellen, ulkonäköön alan olla tällähetkellä aika tyytyväinen. :)

- Heady Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti