11. marraskuuta 2015

Hiljaiseloa

Heippa pitkästä aikaa!
En ole jaksanut nyt kuukauteen olla motivoutunut kirjoittamaan tänne blogiini, on pitänyt keskittyä kouluun aika paljon ja ollut kaikkea muuta meneillään.  Ajattelin nyt kuitenkin tulla päivittämään pikakuulumiset ja läntätä tänne pari kuvaa kuluneelta kuukaudelta.
 Innostuin leipomaan suolaisia piirakoita tuossa taannoin! Nää on niin hyviä herkkuja, varsinkin kun itse olen enemmän suolaisen kuin makean ystävä. Reseptin voin laittaa jakoon jos jotakin kiinnostaa.
Koulussa ollaan tehty paljon kampauksia ja nyt meidän kampaustunnit on tullut päätökseen. Näyttöä varten pitäisi rueta suunnittelemaan jotain kampausta/meikkiä ja etsimään mallia pian.
Tää letti on niin nätti ja sippeli tehdä, sujautin tonne viellä yhden lisäkkeen tuomaan vähän väriä tasaisen ruskeaan tukkaan.
Oon selkeesti innostunut noista koulun kukkakoristeista kun tuntuu että käytän niitä melkein jokaiseen kampaukseen. :D

Kävn pari viikkoa sitten I Love Me-messut koluamassa läpi luokkalaisen kanssa.. Paljon sinne on tullut uutta lisää ja se terveysosasto oli ihan jäätävän kokoinen tänä vuonna!
Mentiin sinne tarkotuksena ostaa meikkisiveltimiä ehostustunneille, mitkä ovat nyt syksyllä alkaneet ja ollaan päästy jo tekemään aika paljon kaikkea kivaa.
Kiinnostaisi melkein lähteä maskeerauspuolelle sen jälkeen kun olen valmistunut parturikampaajaksi.
Ostin myös uuden suoristusraudan Remingtonilta, koska vanha Keunen rautani jäi Varkauteen kun oltiin siellä käymässä.
Ihan perus krääsää on tullut osteltua ja näin btw toi Doven dödö on ihan kuraa :D En suosittele ostamaan.
 Käytiin luokan kanssa katsomassa Napapiirin sankarit 2-leffa ennakkonäytöksessä, jonka oli järjestänyt New Hairstore yhteistyössä porkkanakaupan kanssa, ekan vuoden opiskelijoille.
Leffan jälkeen saatiin tämmöinen goodie bag, mikä sisälti paljon kaikkea pientä kivaa hiusjuttua ja uusimman Pinni-lehden.
En ole tainnut koskaan täällä blogin puolella puhua omista koirahaaveistani, olen siis haaveillut mopsista jo aika monta vuotta ja koska aijemmin meillä oli Muru niin en ole pystynyt koiraa hankkimaan.
Nyt kuitenkin viikko sitten törmäsin netissä mustaan mopsin pentuun ja jonkun aikaa keskusteltuamme asiasta Oskun kanssa me päätettiin että toi pentu voisi olla meidän pikkuinen.
Otettiin kasvattajaan yhteyttä ja vaihdettiin monta sähköpostiviestiä hänen kanssaan. Nyt viikkoa myöhemmin ollaan menossa hakemaan pentu kotiin perjantaina.

En voi uskoa tätä todeksi <3
Siinä on meidän pikkuinen viime viikonloppuna otetussa kuvassa :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti