7. syyskuuta 2015

Perusperus

No nyt on tullut pidettyä pientä taukoa tästä blogista! Ton meidän Viro/Ruotsi reissun jälkeen on vaan ollut jotenkin niin hektistä ja kiirettä etten ole ehtinyt istahtamaan koneelle rauhassa kirjoittamaan.
Reissu oli kaiken kaikkiaan mahtava. Jos jotkut seuraa mua snapchatissa niin varmaan näkikin videoita ja kuvia matkalta! Kantsii käydä seuraamassa, löydyn nimellä: niiinaorvokki

Meinattiin mm; myöhästyy meidän laivasta Viroon, käytiin jossain ravintolassa syömässä missä oli tosi kalliit ruuat mutta säälittävät annokset, taksikuski yritti huijata meitä, bileiden bäkkärillä ei ollu muuta kuin tiukkoja juotavia ja voitte arvata mitä siitä seurasi..
 Hotla oli tosi kiva, Tallinnan vanhassakaupungista joku linnan oloinen rakennus ja ylläri että siellä käytävällä nukkui joku suomalainen vintti pimeenä jo alkuillasta. 
Ne bileet oli hauskat ja tuli tutustuttuu pariin uuteen ihmiseen. Päästiin hotellille takas joskus aamusta ja kerettiin nukkuu vaivaset pari tuntia kun piti taas olla jo menossa.
Päätettiin kävellä vanhasta kaupungista satamaan, käydä siinä matkalla mäkkärissä ja viinakaupassa. Eiköhän sinne mäkkäriin ollu jotkut jäätävät jonot, myyjät kävi ottamassa jonottavilta jo tilauksia vastaan ja ihme kaaos oli muutenkin siellä. Aika kaukana pikaruuasta..

 Vihdoin kun päästiin satamaan niin alkoi mukava pieni säätö siitä että päästään laivaan aikasemmin. Sinnehän sais nousta Viron puolelta vasta neljältä ja oltiin tietysti paljon aijemmin siellä.
Onneks se virkailija-täti oli niin kiltti että tuli sitten laskemaan meidät porttejen sivulta sisälle. Oli niin väsynyt olo että eikun vaan lepäilee hetkeks sinne sviittiin ja eikun uuteen nousuun. Sundecillä oli jo täysi meno päällä kun käytiin vilkaisemassa.
Harmikseni joudun sanomaan että mulla ei oo oikeesti varmaan yhtään kuvaa tolta Viro-Ruotsi matkalta :D Oon ollu niin darrapöhnässä ja muutenkin piti keskittyä olon kohentamiseen niin se jäi nyt kokonaan. Oli kuitenkin huikea Monday Bar Summer Cruise <3

Tutustuttiin Saksalaisiin, tavattiin entuudestaan tuttuja Hollantilaisia kavereita ja myös Ruotsalaisia. On aina huikeeta tutustua ihmisiin ympäri maailmaa! :)
Ne mun Ruotsin shoppailut jäi hyvinkin vähälle.. Käytiin vaan syömässä ja ostamassa nuuskaa. Sen jälkeen vaan laivaan rentoutumaan. Mentiin sinne kylpylä / sauna paikkaan pariksi tunniksi lillumaan ennen illallista.

 Ihan mahti reissu vaikka olikin omat mutkansa matkassa! Näitä lisää :3 

Nyt menneenä viikonloppuna olikin sit Circuksessa Noisecontrollers & Evil Activities bileet.. Käytiin siellä pyörähtämässä, mutta alkaa kyllä itsellään olla oikeasti juhlakiintiö täynnä. Tästä syystä aijonkin skipata nyt parit tulevat tapahtumat ihan suosiolla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti