24. syyskuuta 2015

Kasvisruokaa ja pikkuostoksia

Ei ole oikein ollut minun kuukausi tämä, ei sitten yhtään! Oon nukkuillu pommiin ja kiireessä meikatessani onnistuin heittämään uuden puuterini kivilattialle.. Eiköhän se mennyt ihan tuusannuuskaksi koko puuteri. Tästä lähin ostan ainoastaan irtopuuteria!
Noh sitten viime lauantaina tein aamupalaa keittiössä Oskulle niin onnistuin tiputtamaan jalalleni leipäveitsen, tietysti terä edellä ja ensiapu reissuhan siitäkin tuli. Sain pari tikkiä jalkaani ja aluks tollaset kainalokepit, koska en pystynyt parin ensimmäisen päivän aikana astumaan jalalla ollenkaan.
Oon nyt sit tämän viikon saanut linkuttaa eteenpäin ja kouluun en ole oikein päässyt muuta kuin yritystoiminnan tunneille menemään. Viime viikolla kuitenkin tuli tehtyä pari makeeta kampaustaja kokeiltua partaveistä!
 Jos jotain positiivista täytyy keksiä niin oli muuten mukavan rauhallinen viikonloppu, tuli sitten aikalailla oltua kotona, katsottua leffoja, pelattua ja tehtyä vaan hyvää ruokaa.
Kävin eilen vähän kaupungilla kaverin kanssa pyörimässä ja suunnitelmana oli mennä sumpille, mutta päädyttiinkin Silvopleehen syömään. Halusin näyttää tämän ihanan kasvisravintolan kaverille kun hän ei ollut koskaan käynyt siellä.
Ravintola sijaitsee Hakaniemessä ympyrätalon vieressä ja heillä on tarjolla niiin herkullista, puhdasta ja monipuolista luomu kasvisruokaa! Suosittelen testaamaan jos sellainen maistuu. :) 
Kuva lainattu Silvopleen kotisivuilta. :)
Tein myös pieniä ostoksia kaupungilla ollessa. Olin lukenut Sokoksen jostain mainoslehdestä että heille on tullut Urban decayn standi ja olen aina halunnut heiltä ostaa jonkun näistä Naked-paleteista. Päädyin loppujen lopuksi tohon kolmoseen, itselläni löytyy tosi paljon jo valmiiksi noita ykkösen ja kakkosen sävyjä muissa paleteissa niin päädyin siksi uusimpaan.
Plus Zarasta löytyi tollanen ihanan muhkeanpehmeä ja iso kaulaliina! Tällähetkellä on naulakossa vaan kaksi hyvää kaulaliinaa talvelle ja nekin aika kärsineitä.
Pahoittelen näitä Mystory kuvia, mutta oon jotenkin ihan unohtanut kamerani olemassaolon kun tulee käytettyä tuota Snapchattia päivittäin. Käykäähän lisäämässä minut jos ette ole viellä sitä tehneet. Löydyn nimellä; aivomassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti