28. elokuuta 2015

Viro & Monday Bar-risteily!

 Ollaan tänään lähdössä sinne reissuun mistä puhuin viimekerralla! :) En oo ehtinyt miettimään mitään bilevaatteita, saatikka sitä mitä pakkaan mukaani. Tämä menee varmaan taas siihen että heittelen viimesen tunnin aikana matkalaukkuun ihan mitä sattuu ja sitten perillä ihmettelen että mitäs tänne nyt on laitettu.
Onneksi meidän laiva lähtee vasta puoli kahdeksan maissa Viroa kohti, joten ei oo mikään kiire ja hoppu kuitenkaan. Illalla sitten on bileet Virossa, lähellä satamaa jossain Club Poseidossa! Saa nähdä millainen hotelli meillä on, kun viimeksi yövyttiin sellaisessa linnan näköisessä vanhassa rakennuksessa lähellä vanhaa kaupunkia ja se oli ainenkin ihan mahtava.
Taksilla meidät sitten ajelutettiin paikalle ja takaisin. Mietin että jaksankohan olla tänään myöhään siellä tapahtumassa, mutta sen näkee siellä! Seikkailen yksin taksilla hotellille jos tuntuu sille että alkaa väsyttää ennen aikojaan.
 Huomenna aamulla mennään takaisin satamaan, aamupalan kautta ja hypätään Ruotsin laivalle Monday Bar risteilylle. Kelasin ehkä käydä nopeasti jossain juomakaupoilla.. :D
Sit seilataan Ruotsia kohti, käydään varmaan illallisella ja nautitaan fiiliksestä ennen Oskun keikkaa yöllä. Siellä onkin sitten paljon tuttuja ja törmätään Atteen varmaan siinä päivästä kun se saapuu Viroon myös.
Ihan mukavaa vaihtelua tollasille perus risteilyille! Koska niistä en oikein itse välitä, enkä muista millon viimeksi oisin ollutkaan perusristeilyllä.
Mutta nyt karkaan tästä vähän ees miettimään tuota laukun sisältöä ja suihkuun. :3 Mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti