26. elokuuta 2015

Syksy, tule jo!

Olen jo ihan syksyisissä tunnelmissa, heti ensimmäinen pilvinen päivä niin suunnittelen jo kerrospukeutumista ja syksyn sävyihin verhoutumista. :D Jos sitä hankkis vähän vaatekaapin täydennystä ja hankkiutuisi vanhoista eroon tässä pian!
Noh olen mä ehtinyt nauttia vikoista lämpimistä päivistäkin biitsillä.. Viime viikonloppu oli ihan tosi kiva! Sisko oli käymässä täällä Oulusta työkeikalla HauHau:n standilla Eläköön koirat tapahtumassa. Sain ilmaislippuja tapahtumaan ja jaoin niitä kavereilleni pari kappaletta. Jos niitä olisi jäänyt niin olisin myös tänne niitä jakanut.
 Perjantaina menin Sokos Hotelli Presidenttiin laittamaan siskoani kuosiin, värjäiltiin kulmat ja meikattiin hänet tapahtumaa varten. :) Käytiin myös alakerrassa salaatit syömässä ennen hänen lähtöään töihin.
 Menin sitten viellä illasta puistoilemaan tyttöjen kanssa, käytiin hieman juotavaa kaupasta ja mentiin tohon lähellä olevaan puistoon hengailemaan. Myöhemmin meidän seuraan liittyi pari muutakin kaveria. Juotiin ja syötiin Sushia kun Dannyn siskon duunipaikalta oli jäänyt vähän ylimäärästä. Eihän sushia nyt roskiin saa heittää!! :D
 Lauantaina heräsin aikasin ja mentiin biitsille hietsuun Adan ja Marian kanssa. Oli ihan super lämmin sää ja istuttiin siellä tooosi monta tuntia. Porukkaan taas liittyi pari muutakin tyyppiä, loppujen lopuks istuttiin isolla lössillä ja juotiin vähän. Onnistuin kaiken lisäksi polttamaan selkäni.
Nälkä pääs yllättämään illalla ja lähdin sit vaan kotiin jäätelökaupan kautta.
Sunnuntaina aamulla heräsin siihen kun sisko soitti, ne tuli tuomaan matkalaukut tänne meille sörkkään ja lähdettiin sitten aamukahvin jälkeen lintsille!
 Kummityttöni Ira on nyt 7-vuotias ja tottakai hänen kanssaan piti mennä ihan jokaiseen hulluun laitteeseen! Ostettiin siis rannekkeet ja käytiin oikeastaan kaikki laitteet läpi. Uusimpaan vapaapudotus laitteeseen oli niin jäätävä jono että se skipattiin kokonaan.. Näyttikin niin sairaalle että en ois varmaan uskaltanut mennä :D
 Lokitkin olivat kadonneet Lintsiltä jonnekkin, ihan hassua ja samalla todella hyvä koska niitä oli ennen riesaksi asti. En muista milloin viimeksi olin käynyt lintsillä, kaiken kaikkiaan hauska ja lapsekas päivä :D Teki jotenkin hauskempaa viellä tuosta reissusta se, että oli just pienempi lapsi mukana :) Toinen oli niin innoissaan ja juoksemassa pää kolmantena jalkana jokaiseen paikkaan.
Me ollaan perjantaina lähdössä Viroon ja ollaan siellä yks yö Oskarin kanssa. Sen jälkeen hypätään Mondaybar risteilylle Virosta ja mennään Ruotsiin. :) Ruotsissa keretään olla kivasti se yks päivä, eli shoppailua tiedossa! Sit yön yli laivalla kotiin viellä.. Ollaan sit maanantaina takasin. Laivan buffetti, here I come <3 :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti