4. elokuuta 2015

Summer In The City

Aamulla kun heräsin niin katselin taas taivaalle ihan ihmeissäni, missä on pilvet, kylmyys ja sateinen sää? Ei oo näkyny ja saa olla onnellinen että viimeinen lomaviikko meneekin näin lämpimän kelin kanssa. :3 Huomenna ois tarkotus mennä ekaa kertaa koko kesänä rannalle!!
 Muutenkin viikonloppu oli mitä mainioin! Perjantaina mentiin Dannyn kanssa kiinalaiseen syömään tonne Itikseen, mätettiin varmaan siellä buffassa jotain 2 tuntia ja sit sen jälkeen vyöryttiin palloina pois sieltä. Tuli oikeesti melkeen paha olo kun oli niin täynnä siitä safkasta.. Haha!

Tarjoilijakin meinas tulla nappaa meidän lautaset pois, kunnes alettiin hädissään huutamaan että eii eiiiii älä vie viellä :D Hmm haluskohan ne meistä eroon tai jotain ku oltiin syöty niin kauan.
 Mentiin sen jälkeen sit istuu Ahdille, ne oli siellä Maxin kanssa istumassa iltaa. Join siinä pari juomaa, sinne tuli myöhemmin isompikin porukka, itse tosin väsyin ja lähdinkin jo sitten aikasin kotiin.

Lauantaina oli tarkotus hengata täällä koti-kalliossa ja mennä ihmettelee tohon kurviin Kallio Block Party meininkejä, mutta päädyttiinkin sen sijaan grillailemaan kaverin luokse. Voisin sanoa että melkeen jopa parempi vaihtoehto!
 Oli ihan jäätävät mätöt! Käytiin tossa Itiksen Prismassa ostoksilla ja kuivakan oloinen kassatäti ei meinannut myydä meille paria kaljaa sen takia koska yhdellä meidän seurueesta ei ollut papereita mukana.. Huvittavaa sinänsä koska meillä oli ruokaa ja ihan vaan pari laadukasta bisseä siinä hihnalla. Ei silleen että oltas ostettu monta lavaa koffia :D
Olen myös ilmeisesti onnistunut olemaan kiva tyttöystävä kun Osku toi mulle tämmöisen ihanan puskan ruusuja eilen kotiin tullessaan. <3
Se lähtee viikonloppuna MM-kisoihin Braziliaan ja jään kahdeksi viikoksi yksin kotiin! Voi tuntua hassulta, ainenkin aluksi kun on tottunut siihen että joku on täällä kotona melkeen aina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti