27. heinäkuuta 2015

Monday can fuck off!!

Huh huh, eilen oli kyllä semmonen dagen efter ettei ole hetkeen ollut! Summer Sound Festival siis teki tehtävänsä paremmin kuin hyvin!!
Viikonloppu oli ihan mieletön, oli niin hauskaa että nyt mun poskiin sattuu jos koitan hymyillä :D Mulla on myös ilmeisesti revähtänyt tai revennyt selästä lihas.. Eilen aamulla kun heräsin ni tuntu sellanen lihasjumin oloinen kipu lapaluun alla olevassa lihaksessa, mutta iltaa kohden kipu levisi ja lihas turposi. Soittelin just tuossa Kallion arvauskeskukseen, jos tota menis lääkärille näyttää.
Perjantai alkoi ihan kivasti, etkoilin tässä himassa ja kävin ostamassa vähän juotavaa. On aina hassua kun noi festarit alkaa aikasin, niin pitää kans rueta päivällä jo laittautuu ja alottelee.
Frendi tuli tähän meille kanssa istuu, se oli käyny kirjottaa vuokrasopparin ja muuttaa melkeen tohon mun naapuriin <3 WHEE!
Niko tuli sit tähän kanssa, juotiin parit ja lähdettiin kohti messukeskusta! Törmättiin Jenniin ratikas ja napattiin se kans mukaamme. 
 Tää oli eka kertani Summer Soundeilla, ei oo vaan jotenkin aijempina vuosina ollut inspistä mennä kun ei oo ollu niin paljoa sellaisia artisteja mitä oisin halunnut nähdä.
Tänä vuonna sinne oli kuitenkin rakennettu Monday Bar Hard stage jossa oli tosi hyvät artistit. Sen lisäksi Osku soitti siellä, joten oli vähän sellainen 'pakkorako' mennä kun kerta ilmaiseksi pääsi.
Päästagella tuli perjantaina vietettyä aikaa vain silloin kun Monday Bar stage suljettiin kymmeneltä, koska se oli ulkostage ja sääntö Suomen mukaan ei saa meluta sen jälkeen ulkona.
Perjantain päälava-kattaus ei tätä tyttöä oikein natustellut, onneksi törmäsin tämmösiin tyyppeihin VIP-puolella!
Crypsis & Radical Redemption! Aivan mahtavia tyyppejä ja jalat maassa vaikka ovat menestyneet maailmalla hurjasti. Arvostan <3
Lähdettiinkin sit jatkoille kun ei jaksanut olla ihan loppuun asti. Lauantaina heräsin yllättävän virkeenä, kävin ostamassa pizzaa ja eikon uuteen nousuun! Päästiin paikalle joskus viiden jälkeen ja tuli oltua taas siellä autotallin uumenissa. Oskun setti meni tosi hyvin ja sinne tuli ihan älyttömästi porukkaa sitä katsomaan. Oltiin tyytyväisiä :)
Kutski ei valitettavasti päässyt tulemaan myrskyn takia joka oli estänyt sen lennon, joten pojat soitti sitten vikan setin b2b2b2.. The Pitcher, Bass Modulators, Rebourne ja Digital Mindz. (Unohtamatta MC DV8) Voin väittää että oli ehkä parhain meininki siellä ton vikan setin aikana. Porukka ihan fiiliksissä ja mukana meiningissä alusta loppuun saakka. Harmi et joutuivat lopettaa sillon kymmeneltä..

video

Myös Oliver Heldensiä odotin kovasti ja tulikin tanssittua ihan koko setti. Kaiken kaikkiaan oli aivan mielettömät festarit ja jos saadaan ensi vuonna styleä, niin olen kyllä ehdottomasti menossa uudestaan! Tuli saatua paljon uusia tuttavuuksia festareilta ja vanhojakin oli ihan liiaksi moikattavana. Valitettavasti edes kaikkiin ei kerennyt törmätä! Ootte ihania <3 Puspus
Tässä viellä posetellaan The Pitcherin kanssa lauantaina!
PS: näin tämmösii ihania reivitossuja joillakin ja löysin kans näitä netistä. Ihan pakko saada :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti