20. heinäkuuta 2015

Korvapuustei ja Summer sound festival hehkutusta!

Viikonloppuna starttaa käyntiin yks isoimmista EDM-festareista Helsingin messukeskuksella! Tänään tuli just sopivasti timetable ulos ja hyvältähän toi näyttää. :)
Viellä kerkee ostamaan liput tiketistä jos sulta viellä puuttuu! Nää on ehdottomasti yhdet isoimmista bileistä mitä ei kannata missään tapauksessa missata.
Itse näillä näkymin olen menossa kumpanakin päivänä, joten saa tulla nykimään hihasta ja moikkailee! Vaatekriisi on aikalailla viellä ihan samaa luokkaa mitä eilenkin, jotakin sain jo vähän mietittyä :D Voisin kerrankin heittää jotain värikästä päälle ja jos noilla strasseilla vähän leikkis pitkästä aikaa.
Todella toivon että säät sallisi sellaisen pukeutumisen mitä haluaa, ettei tarvitse rueta sitä rajoittamaan sen takia että on niin julmetun kylmä.
 
Tässä ois tältä kesältä jotain bilekuvia fiilistelyyn, en ole muistanut näitä tänne laittaa.
On ollu harmittavan vähän nyt mitään kemuja, osaksi voi johtua tuosta Venue hässäkästä.. Mutta sille ei oikein mahda mittään.. Huomasin muuten että Niko on melkein jokakuvassa bogoo :D
 
Tänään heräsin aikasin aamulla kun Osku oli lähdössä töihin ja ylläri alkoi taas satamaan kaatamalla.. Piti mennä apteekkiin asioimaan mutta sateen takia siirsin sitä vähän myöhemmälle ja jäin pelaa vaan Bioshock Infiniteä. Onneks se sade sit loppu jossain välis, kiskoin aamupalan naamariin ja eiko liikenteeseen.
Ärsyttää! Et missään hiton apteekissa ei oo ikinä noita mun lääkkeitä.. Kävelin tietysti eka tohon kurviin koska se on kaikista lähimpänä, no ei mitään siellä ei löytyny niitä. Sit menin Hakaniemen pienempään apteekkiin mutta ei heilläkään ollut!! Onneksi sitten siinä ympyrätalon uudessa apteekissa oli ja ei tarvinnut sentään keskustaan lähteä.
 Sen jälkeen eksyinkin kirppareille takasin kävelymatkalla. Pari pientä juttua löysin ja köyhdyin vain viisi euroa. 
 Unohdin kans kertoo et saatiin lahjaksi Oskarin äidiltä vähän kasvojenhoito-tuotteita! Se on töissä dermalogicalla ja pyydän sitä aina tuomaan mulle jotain jos on tarve. Sain tota mun parasta kasvorasvaa taas purkillisen <3 
Nyt aloin sit kotiin päästyäni siivoamaan, tiskasin tiskivuoren joka on itseasiassa yks mun inhokki kotitöitä..
Unohdin varmaan kans mainita että Oskarilla on tänään syntymäpäivä ja ajattelinkin sen kunniaksi leipoa korvapuusteja! :3 Viikonloppuna sitten juhlitaan siellä Summer Soundeilla hänen synttäreitään vähän isommin ja jossain ulkona vois kanssa käydä syömässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti