29. heinäkuuta 2015

If These Walls Could Talk

Pääsin vihdoin sinne lääkäriin eilen, joku lihasjumi siellä selässä vaan oli ja ei vaatinu sen enempää hoitoa kun reseptin lihasrelaksantteihin. Olo oli helpottunut että ei ollut sen enempää. Mulla on skolioosi ja säikähdin jo että se on jotenkin vaikuttanut tohon, tietysti se vaikuttaa kaikkeen mitä teen ja näin, mut kuitenkin luulin että nyt joudun elää ikuisen selkäkivun kanssa. Kaikki liikkuminenkin on toispuoleista, niin se kipu ois tästä viellä puuttunut.
Menin lääkärin jälkeen kaverin luokse kahville, tehtiin myös kasviskeittoa ja patonkia. Saatiin pieni päähänpisto ja lähdettiin kävellen Itikseen, käymään kirppiksellä. Oli tarkotus löytää helvetin iso kattila minkä ei ois ollu tarve ees olla hyvässä kunnossa, mutta mistään ei löydetty! Sen sijaan löysin ilmaseksi kasan kirjoja ja yhden topin. Kaverini mies sitten tuli hakee meidät kyytiinsä. Käytiin kolmessa paikassa etsimässä ja ajeltiin autolla ympäri Helsinkiä.
Jossain vaiheessa kyllästyttiin siihen metsästämiseen ja lähdettiin takas Itikseen syömään. Mentiin Raxiin kun ei oltu kummatkaa käyty siellä sitten viimeks lapsuuden, voin sanoa että ei tarvii enää kyllä mennäkkään uudestaan.. Vanhemmat ei kato ollenkaan ku niiden lapset näplii about kaikkea siellä. Plus iso osa ruuista olim tosi mauttomia, onneks salaatti oli ihan jepa ja jäätelö!
Sen jälkeen kun oltiin vedetty ähkyt niin mentiin viellä Annan luokse juomaan teetä ja vaihtamaan kuulumisia. Sain myös Dead Space pelit lainaan, saan kuulemma säikkyy noiden kanssa ihan huolella.
 Tänään sit ollu kotosalla, siivoillut, pessyt pyykkiä ja syönyt hyvin. Kattonu myös sarjoja kiitettävästi! Ei mitään sen kummempaa.. Oon myös vetäny Doris-keksejä kohta paketillisen.
Mietin jos alottas jonkun noista kirjoista joita löysin eilen ja tekis mieli alottaa pientä tukkaprojektia. Ihan vaan että sais jotain pientä kivaa muutosta tähän kuontaloon, tää lämmin sävy ei enää nappaa! Saa nähdä! :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti