30. kesäkuuta 2015

Defqon1 & Illegal Amsterdam!

Heippa kaikille!

Osa on varmaan huomannut tässä menneen kuukauden aikana että mun blogi on ollut suljettuna. Tämä johtui siitä että en näe tämän blogin olevan ihan sitä mitä alussa lähdin sillä hakemaan. En ole onnistunut tekemään tästä semmoista mitä halusin.
Ajattelin nyt kuitenkin jatkaa tätä viellä hetken aikaa ja ehkä muuttaa sitten toiseen osoitteeseen kun brändi, ulkoasu ja muut asiat ovat tarpeeksi muhineet mielessäni.
Halusin nyt kuitenkin tulla tänne kertomaan meidän Defqon1 reissusta ja laittaa pari kuvaa siitä :) Eli oltiin juhannus Hollannissa festareilla pidennetyn viikonlopun verran. Oon nyt käyny kolme vuotta putkeen kyseisellä festarilla, voi olla että ensi kesänä jää menemättä ja tulee koettua joku uusi festari. 
Oli ihan parhautta kyllä tämäkin reissu! Oltiin otettu tollanen iso inkkaritipii meille täksi vuodeksi ja meillä oli naapurissakin suomalaisia. Ihan ku ei ois ulkomaille lähtenykkää :D Naapurissa oli kans hullui brittei jotka päätti vikana yönä sytyttää niiden tipiin palamaan..Se tipii oli ehdottoman hyvä, koska sade ei haitannut ollenkaan ja meillä oli siellä sängyt yms. Jäin kuitenkin kaipaamaan sisätiloja ja sen verran prinsessa olen että ensi kerralla ainoastaan mökkiin menen jos lähden festaroimaan.
Oltiin yks yö Damissa ennen festareille lähtöä ja käytiin seikkailemassa pitkin sen sokkeloisia katuja :3
 
festarieväät :3
Ekana festaripäivänä järjestetään gathering, minne tänävuonna johti tietä tollanen iso dj koppi lohikäärme rakennelma mis Mc Villain hyppi päällä :D
Näillä tokenneilla maksetaan kaikki ruuasta juomiin :)
Mainstage
Heineken koreista tehty DEFQON1 teksti, kaikkee ne keksiikin!

JAH RASTAMAN :'D
Suomen festarit ei ole ikinä houkutellut minua, kerran käyny Provinssirockissa ja hmm jossain pienemmillä festareilla. Ei oikeen kolahtanut se meininki itselleen!
Oon nyt kans mukavasti jo toista viikkoa kipeänä ton festarireissun jälkeen..
Kesä on kyllä muuten alkanut ja mennyt ihan mukavasti! Tullu grillattua ja syötyä muutenkin hyvin. Vietettyy aikaa kavereiden kanssa, lusmuillu ja lepäilly :D Kuukausi lomaa jo takanapäin ja viellä ois yksi edessä.. Onneksi!

 Mä koitan saada tätä blogiani järkevöityä ja saada tähän jonkun rodin tässä kesän aikana! Ois päätettävä että pidänkö tämän tämmöisenään, vai muutanko tätä radikaalisti johonkin suuntaan. Ulkoasun, kielen ja sisällön suhteen. Englantia kirjoittaessa voisi helpommin saada lukijoita myös muista maista, pelkkä suomen käyttö supistaa sitä niin paljon. :) 
Rehellisesti mua on nyt vaan koneella ollessa kiinnostanut Netflix ja World of Warcraftin pelaaminen. Koitan keskittää loppu lomaani hieman enemmän johonkin järkevään. :D

- Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti