10. toukokuuta 2015

Trip to Australia

Reissu oli kaikenkaikkiaan ihan mahtava ja tulen varmasti viellä palaamaan down under joku kaunis päivä. Viikko ei ollut todellakaan tarpeeksi aikaa ja ajoitus oli vähän huono koska siellä oli syksy aluillaan. Eli ei siis saatu paistatella missään megalämpimässä säässä.
Kuitenkin reissusta jäi paljon käteen! Uusia ystäviä, hyvää ruokaa, uusia kokemuksia ja tutustumista toiseen kulttuuriin. Bileet oli kanssa hauskat ja siellä tuli törmättyä moneen uuteen ihanaan ihmiseen.
Lennot oli aika nihkeitä, eka Suomesta Singaporeen 12 tuntia ja Singaporesta Ausseihin 8 tuntia. Ajan sai kuitenkin kulumaan nukkumalla ja leffoja katsomalla. Toista kertaa en kyllä noin kauas lähde vain viikoksi. :D Uskon että ens kerralla sit jäädäänkin pidemmäksi aikaa että keretään tehdä muuta ja toi mies voi heittää parikin keikkaa.
Meille oli hotelli otettu ihan rautatieaseman vierestä ja päästiinkin siitä liikkumaan Sydneyn keskustaan tosi hyvin jalan. Käytiin illastamassa paikallisten kanssa pari kertaa, tsiigattiin eläintarha ja tietysti kaikki isoimmat nähtävyydet.
Hämiksiin ei törmätty omassa hotellissa, mutta käytiin yks ilta pyörimässä Royal Gardenissa ja siellä roikkui puissa isoja hämiksiä. Kieltämättä mun peukalonpään kokoisen perseen kera. Oli aika kuvottavia otuksia ja juostiin äkkiä takas hotellille turvaan. Haha!
Tässä pieni kuvapläjäys :) 

Vaatekriisi iski yhden viikon takia ja tuli pakattua ehkä vähän liikaa mukaan.. :D Niinko aina!
Chinatown!
Paikallinen kaveri Tim oli ihan loisto tyyppi ja hänen kanssaan vietettiin iso osa ajastamme! :)
 Kyllä! Sieltä sai myös kengupurilaisia.. Lohduttavaa oli kuitenkin se, etteivät he metsästä kenguruita vaan syövät niitä vain jos eläin on kokenut luonnollisen kuoleman. Surullista kyllä, niitä jää autojen alle päivittäin!
o


 Käytiin myös Oskun keikan jälkeen viellä Masif Saturdays kemuissa. Se on yks isoimmista  hardstyle konsepteista Ausseissa. Oli ihan surrealistista päästä tonne suoraan bäkkärille hengailemaan ja ilmaseks sisälle Toneshifterzin kaverina, kun käytiin niiden kanssa pizzalla ennen sen soittoslottia.
 Käytiin syömäs tommoses All You Can Eat Meat-ravintolassa ja voin sanoo että oli aika ähky sen jälkeen :D Siellä raahattiin pöytään siis ihan kaikkea lihaa mitä vaan voi kuvitella. Söin jopa kanan sydäntä! Toi grillattu ananas kanelin kanssa oli ihanan raikas lopetus tolle ruualle. En ollut itse tajunnut tollasta et vois laittaa kanelia sen kanssa.. Mut toimi ihan pirun hyvin.
Niinko masusta näkyy ni kyllä tuli syötyy ja PALJON... Ei ollu nälkä seuraavana päivänäkään viellä.
Eläintarhassa sai ostaa vaikka minkä elukan lihaa pussissa.. Kiva juttu kun tuut just kattomasta eläimiä niin heti seuraavaks niitä tarjotaan syötäväks :D
 Kaupunki näytti mahtavalle hämärällä ja noi rakennukset oli suurimpia mitä oon koskaan elämässäni nähnyt. Voin vaan kuvitella millasta New Yorkissa on kun tämäkin näkymä sai jo pysähtymään ja tuntemaan itsensä niin pieneksi.

Mut semmoinen reissu kaiken kaikkiaan. Vaikea kertoa ihan jokaista yksityiskohtaa, mutta kuvat kertovatkin enemmän kuin tuhat sanaa. Kova ikävä ois jo nyt takasin! Ei oltas millään haluttu tulla viellä kotiin.. Mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan.
Nähdään tota Timiä sit seuraavan kerran Defqonissa kesällä, luvattiin kiikuttaa sille salmiakkia ja hapankorppuja. Saa nähdä mikä jätkän ilme on niitä maistaessa. :D
Ausseihin kun ei oikeen saa viedä ruoka-aineita tai muuta vierasperäistä. Tulli on todella tarkka ja ennen koneen laskeutumista kaikille jaettiinkin tämmöinen selvityslappu kaikista tavaroista mitä tuot maahan. Itse selvittiin tullista ihan ilman mitään ongelmia ja pääsin jopa opettamaan tullikoiraa. Myös viisumi pitää hankkia hyvissä ajoin ennen reissua! Ensi kerralla sit kaikki nää jutut tietääkin jo paremmin ja ei tarvitse jännittää niin kauheasti.
Niinkon voi huomata niin värjäsin sitten tukkani kupariksi ennen reissua. Valitettavasti se vihreä ei oikeesti lähtenyt millään pois mun päästä, joten oli pakko heittää sit ihan muun väriseksi kuin blondiksi. Taittoväriä ois ollu niin vaikea saada vaan pariin kohtaan, joten heitin sitten koko tukan tällä ja oon ollu tyytyväinen.
Viellä kun jotkut pidennykset sais tähän ennen kesää niin oisin ihan haltioissani tästä tukasta. :3 Mutta ihanaa äitienpäivää kaikille <3 Palaan taas asiaan kunhan saan nuo muut kirjoitukseni raaputeltua tuolta valmiiksi. Mulla on tulossa niistä huulista postausta ja vähän muitakin juttuja. Oon myös ruennut harkitsemaan että alan kääntämään tekstini myös Englanniksi.. Ihan sen takia ettei tää blogi rajautuisi vain Suomalaisille ihmisille.Stay tuned! 

xxx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti