25. toukokuuta 2015

Lake in a dream

Random postaus vol.674! Mulla ei oo oikeen mitään ihmeellistä kerrottavaa, viime viikonloppu meni ihan lungeissa merkeissä. Oon tuijottanu leffoja, käyny brunssilla Kiilassa frendejen kanssa, grillannu ja pelannu pelejä.
Kovasti selaillu netistä kissanpentuja ja haaveillut kaukomatkasta. Olen vain törmännyt ongelmaan että ihmiset kenellä ois aikaa lähteä, niin ei oo rahaa ja ne kenellä ois rahaa niin ei ole aikaa lähteä reissuun kanssani. Kovin kurjaa ja hankalaa siis. Miekkosella on kesällä tulossa jo niin monta reissua että häntä en taida saada mukaani valitettavasti. 
Mekin ostettiin kyllä lennot Hollantiin Defqoniin, mut ei se oo kuitenkaan sama kun että lähtis jonnekkin rentoutuslomalle! Festarit on erikseen ja varsinkin semmoisessa maassa missä itse olen käynyt tälleen äkkiä laskettuna noin 12 kertaa.
Ja siis moni hienohelma vois kavahtaa tätä mitä paljastan tehneeni tässä lähipäivinä, on myös rehellinen konttidyykkaus! Kävin kiertämässä Roihikassa frendin kanssa kun hänen lähelle oli ilmestynyt pari konttia ja jotainhan sieltä tarttu mukaan.
Löysin pari kirjaa, uudenveroisen hyllyn ja vanhan schweppes peltikyltin. Vähän siistimällä ja tuunaamalla niistä tulee ihan täydellisiä!
 Opettelin käyttämään hattua myös tässä parisen viikkoa sitten! Löysin tän jostain kirpparilta, oon ostanu myös semmosen iiiison mustan lierihatun, mutta viellä en oo ehtinyt sitä pitämään päässäni :)
Nää onkin itseasiassa oikeasti ihan hyvännäköisiä omassa päässä vaikka itse sanonkin. Täytyy rueta käyttämään useamminkin! Ei tuu ainenkaan auringonpistosta :3 

Viime viikonloppuna oltiin radalla frendejen kanssa Clublife presents Korsakoff bileissä Helsingin Circuksessa! Kamut tuli Kuopiosta ja Turun suunnalta tänne kanssa juhlimaan. Oli ihan ok kemut, musasta ei niin väliä koska en ole itse mitään hc ihmisiä. Hyvä porukka teki kuitenkin bileistä ihan hyvät, melkeen vois sanoo et etkot ja jatkot oli paremmat kun itse bileet. :D 
Mullapas alkaa kesälomakin <3 Mennään viellä huomenna luokan kanssa nyyttäri piknikille jos vaan sää sallii, tai sitten ollaan vaan koululla kahvittelee ja herkuttelee. Kumpikin jees!
En muista millon viimeks oisin nauttinu 3kk lomasta, oikeasti olematta töissä. Täytyy sanoo että opiskelijan elämä on tavallaan helppoa.
Aijon kuitenkin tehdä kesällä hiusjuttuja, eli leikkauksia ja kampauksia. Hyvä treenata kuitenkin kaikkia taitoja ettei unohdu tyysti kesän aikana mitä ollaan kaikkea käyty läpi. Ja tietenkin rakastan tehdä tukkaa joten miksi ei sitä omaksi huvikseen räpeltäisi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti