20. huhtikuuta 2015

Sydney in my mind!

Tän viikon sunnuntaina sit lähdetäänki sinne Australiaan ja paljon ois viellä kaikkee valmisteltavaa jäljellä. Pitäis varmaan väsää jotain TO DO listaa, onneks meillä on siellä paikalliset tyypit vastassa jotka varmasti osaa näyttää ja viedä meidät jokaiseen semmoiseen paikkaan mikä on must see reissun aikana.
Valitettavasti me mennään tonne maailmanääriin vaan viikoks ja siinä ajassa ei oikeesti kauheasti kerkeä tekemään. Ja jos joku ihmettelee että miksi ihmeessä mennään vaan viikoks, niin tää on oikeestaan ton mun miehen keikkareissu ja lähden hänen mukaansa. Yksin kun on vähän kurja matkustaa ja koska ilmaseks pääsee niin what the hell!
Viimeviikolla jonottelin uutta passia Pasilan poliisilaitoksella ja eihän siinä vierähtänyt kun se 5 tuntia. Tietysti loppu akku viel ekan puolen tunnin aikana joten kävi aika pitkäksi siellä. Mut nyt on uusi passi ja kaikki muu kunnossa. Myös ETA viisumi on hoidettu lentojen oston yhteydessä jo :)
 Oon koittanu saada vaalennettuu tätä tukkaani blondiks tota reissua varten ja oikeesti kokeillu kaikenmaailman poppakonstit. Toi vihree on vaan tosi tiukassa ja kaikenlisäks kaikista vaikein väri saada veke pois hiuksista.
Kahden vaalennuspesun ja lukuisien kikkojen jälkeen tää mun tukka on aika vaalea. Mutta silti se vihreys siellä loistaa :D 
Kokeillu tähän mennessä tota sitruunahappoa ja ruokasoodaa. Jätin ton c-vitamiini haalentamisen ihan viimeiseksi. Jotenkin hermostuttaa se että mihin kuosiin tukka jää sen jäljiltä. Vaik pitäiskin olla hellävaraisempi kun värinpoiston :) Harkitsin tänään että jos hakisin viellä 3% hapetetta, laittas siis värinpoiston ja koittaisin pelata pitkän vaikutusajan kanssa. Tukka kuitenkin alkaa olla siinä kunnossa ettei varmasti kestä mitään vahvempaa käsittelyä.
Oon myös miettinyt luovuttavani ja laittavani jonkun tummemman värin. Kotioloissa ton sävyn taittaminen pois on kanssa tosi haastavaa mutta sekin ois mahdollisuus. Tää blondi ois kuitenkin kiva kesällä niin ei tarviis kokoajan olla värjäämässä. Jää nähtäväks mitä teen sit tänään, mut pian ois päätettävä :3
Muita hiusjuttuja on tullu taas tehtyy koulussa paljon. Opeteltiin tekemään banaaninuttura ja ah niin ihanat laineet. Varmaan jokaisella meidän luokkalaisella meni noiden kanssa hermo :D
 Tässä viellä loppuviikolta jotain kuvia. Käytiin viikolla kattoo kaveriporukalla Fast 7! Oli ihan jees leffa, toiminnantäytteinen ja sai sen aikana nauraakkin. Sit kävin ostaa hoitsikkaa ja tommosta rusketusta säilyttävää aftersun suihketta reissuun. Saa nähdä millasta on!


Tuli perjantaina kans vähän salieväitä mass.fi:ltä :)

 Lauantaina kävin tekemässä pienen operaation The Lookilla! Pitkään asiaa harkinneena päätin tarttua heidän superhyvään tarjoukseen ja mentiin neljän hengen porukalla laittamaan Princess-täyteaineella huulet.
Viellä en pysty pistämään ennen ja jälkeen kuvaa koska mulle tuli ihan hirvittävät mustelmat. En tiennyt että hoitoa ennen ei saa syödä viikkoon omega3, koska se ohentaa verta ja tästä aiheutuu mustelmia. Nyt näytän sit sille ku oisin ollu tappelussa :D
Turvotus onneks jo laskenut ja oon tosi tyytyväinen lopputulokseen muuten. Kunhan toi mustelma haalenis tosta niin ois kiva. Viikon tai kaks varmaan kestää et se haalenee. Teen aiheesta viellä erillisen postauksen sitten kun saan kunnon kuvan huulista :) 

Mukavaa viikon alkua kaikille <3 xxx

2 kommenttia:

 1. Oi oi oi :o en malta oottaa et nään miltä sun huulet näyttää <3 Ite oon vaa himotellu niit tissei täs ny koko kevään :'''D
  Jos ei keritä näkeen tässä ennen reissua, ni pitäkeehä kivaa, ja saa lähettää kortin jos kerkee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutos on aika pieni, laitettiin melkeen pelkästään ylähuuleen kun se on radikaalisti pienempi kun mun alahuuli :) Osku ei huomannu mitään, itse taas huomaan ku katson peilistä. :3 Selkee muutos omaan silmään ku on tätä naamaa tullu tietysti tuijoteltua :D Oon varannu kans konsultaatioon ajan, menen sinne sen takia että saisin kaikki faktat pöytään ja niiden perusteella osaisin päättää uskaltaako siihen oikeasti lähteä. Niissä kun on aina riskinsä. Katsellaan varmaan reissun jälkeen ja laita mulle whatsapp sun osote ni pistän kortin reissusta ;)

   Poista