8. huhtikuuta 2015

Feaster

Hayyy!

Nyt ois sit lomat lusittu ja aika palata takasin niin ihanaan arkeen.. Voisin karata sitä hetkeks kertomalla siitä mitä kaikkee tuli tehtyy pääsiäisenä.
 Torstaina oli semmonen olo ku ois kaktus juuttunut kurkkuun ja sänky tuntui liian mukavalta paikalta lähteä. Piti kuitenki lähtee liikenteeseen ostamaan kaikkee pääsiäistilpehööriä, ruokaa & juomaa. Illalla mentiin pyörähtää Venuella ku siel oli MINDCORE | Hardcore around the world tapahtuma! Mentiin aika aikasin paikalle, otettiin pari ja lähettiin ennen pilkkua kotiin :)
 Perjantaina jaksoki sit herää aika aikasin ku ei edellisenä iltana tullu juhlittua. Lähettiin porukalla Kokomoon syömään, Beaniin kahville ja sit viel illalla kattoo Tennariin Chappie. Oli ihan mielettömän hyvä ja koskettava leffa! Kantsii mennä kattoo :) Suosittelen varsinkin jos tykkää Die Antwoordin tyylistä, koska se näkyy elokuvassa vahvasti.
Tehtiin kotona kans tortilloi, guacamolee ja kaikkee herkkuja.
 Sunnuntaina viel mentiin Oskun vanhemmille Espooseen käymään, oli ihan kiva pyörii siel pitkästä aikaa ku en oo käyny. Frendi tuli illalla viel sit meille kylään, väsättiin vähän naposteltavaa, pelattiin korttia ja lautapelejä. Teki oikeasti tosi hyvää vaan rentoutua ja viettää aikaa ystävien kanssa ton loman aikana.
 
 Arki alkoi tosiaan ryminällä kun piti palauttaa kouluun kaks kirjallista tehtävää. Ollaan tehty myös paljon uusia kampauksia ja leikattu. Aika moni on varmaan kans kuullut tosta Olaplexistä, ihme-aineesta joka mahdollistaa hiuksen vaalennukset / värjäykset niin että tukka ei vahingoitu. Mikä myös on jännä niin se korjaa jo entisiä vaurioita sen lisäksi.
Oon nähny monella todella hyviä lopputuloksia ja olen miettinyt kanssa meneväni uteliaana kokeilemaan pian tätä vaalennuksen kanssa. 
Kävin myös tänään huollattamassa kynnet, piti jo mennä viime viikolla mutta olin rehellisesti vaan unohtanut sen! Onneks saatiin sovittua uusi aika jo näin pian kuitenkin! Lisäilin itse tänään viel noita timantteja vähän kun pääsin kotiin. Koska meillä oli kuitenki sit vaan lyhyt aika näiden kanssa.

Reissuun lähtökin lähenee ja meinaa olla kova kiire niiden järjestelyjen kanssa! Oon jättäny passin hankkimisenkin viimetinkaan ja tänään just kävin ottaa kuvat sitä varten. Rokotteet pitäis viellä hoitaa ja sit jäädä odottelee että ehtiihän se passi ajoissa. Oon pohtinu että miten sinne Australiaan kannattas pukeutua kun siellä alkanu syksy. Eli ei mikään paahtavan kuuma kuiteskaan..

Voisin karata tästä huuhtomaan tukkaa! Levitin siihen syväpuhdistavaa shamppoota ja kääräsin kelmun päälle muhimaan. Haluun haalentaa tällä tota vihreetä väriä poikkeensa. Tää kikka toimii suoravärejen kanssa! Näyttää vaan höperölle :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti