20. maaliskuuta 2015

Cats, blue hair and shiny things!

Heijssan ihanaiset <3

Mulla on takana ihan mahti viikko ja sen vuoksi on hieman venähtänyt tänne kirjoittaminen. Oon koittanu koulussa saada muita kiinni kovaa vauhtia ja onnistunutkin siinä ihan hyvin. Keskiviikkona oli ekstratunteja otsisten leikkaamisesta ja siinä oikeestaan olikin sit kaikki mistä olin jäänyt jälkeen. Päästiin myös ekaa kertaa tekee vähän miesten hiuksia ja kampaustunnit on vieny mun sydämmen. Ihan sairaan kivaa tehdä kaikkii kampauksia!

 Tullu kans käytyy syömässä ulkona kavereiden kanssa ja kaupungilla pienimuotoista pörräystä olen harrastanut. Käytiin myös frendin kanssa kattomassa HESY:llä eläimiä keskiviikkona. Haluais saada kissan meille! On niin omituista kun ei oo karvavauvvaa odottamassa kotona. Aika monella kissalla oli jo kuitenkin koti, joka on tosi hyvä juttu koska ne näytti surulliselle siellä pienissä kopeissa.. Ei vaan omaa kisua sieltä löytynyt.
Oon haaveillu kauan tollasesta aby tai somali kissasta. Koittanut löytää pentueita netistä mutta viellä en ole törmännyt. Täytyy varmaan rueta ottamaan yhteyttä kasvattajiin ja sitä kautta etsiä pentua.
Sain värjättyy tän vihreen tukankin viimein, tein yhteensä kaks vaalennusta ja yhden kuumapesun. Yllätyin viimeisen värinpoiston jälkeen miten vaalea tukasta tuli ja sainkin hyvän pohjan vihreälle. Meinas perjantaina tuntuu sille että eiii mitä menin tekemään.. Loppujen lopuks oon nyt tottunu tähän ja sopii oikein hyvin. Pitkään aikaan en ole värjännyt näin kirkkaalla värillä, niin varmaan siksi aluksi tuntui tosi oudolle kun katsoi itseään peilistä.
 Viime viikonloppua oli ne Waterlandit, hauskat bileet kaiken kaikkiaan ja paljon oli tuttuja raahautunut paikalle. Ison puolen musiikkikattauksesta ei ollut hajua, vaikka sielläkin tuli pyörittyä parin otteeseen. Eniten noissa bileissä se tekee tunnelmaa kun kaikilla on niin hyvä fiilis ja porukka vaan hymyilee :)
Aika lujaa tuli itse siellä mentyä ja oltiinkin kaverin kanssa juotu 90€ edestä poletteja! HUPS :D Kiitos kaikille ketkä olitte mukana ja jaksoitte kuunnella kun tuntu mulla olevan ihan hirveesti asiaa. Mulla ei oo viellä yhtään parempaa kuvaa tosta Waterland-asusta, joten nää laadukkaat peilikuvat saa mennä nyt ennenko bileistä julkastaan kuvia.
Toi keltanen pussi on niin magee lisä tohon kuvaan <3
Salirytmi on alkanut palaamaan normaaliksi kaiken sen kipeilyn jälkeen! En oo viellä käynyt yhdelläkään ryhmätunnilla ja varmaan pitäisi että saisi monipuolisuutta tohon treenaamiseen.. Onnistunut koheltamaan noiden tavaroiden kanssa ja millon mitäkin unohtanu.
Viime kerralla unohdin pyyhkeen ja jouduin hikisenä treenivaatteissa suhaamaan kotiin. Ollu kans taas paikat niin kipeenä että tuntee olevansa elossa ainenkin.
En oikein tiedä että mitkä noista ryhmätunneista vois olla kivoja. Onko kukaan käyny ryhmäliikunnassa? Missä ja mitä ootte tykänny? Suositelkaa mulle jotain :)
Mun kivat vaateostoksetkin on kotiutunut maailmalta! Kaikenlisäksi oon ostanu koruja paljon. Tykkään kaikesta kiiltävästä ja oon aina ollutkin vähän harakka. Varmaan aika moni muukin tähän samaistuu :D
Tän ihanuuden löysin kirpparin vitriinistä 8€! Ihan mielettömän mukava kädessä ja istuu hyvin :)
Ihanat pienet hämikset!
Nyt kun kevät on tuloillaan niin oon miettiny rueta kuvaamaan enemmän tollasia asukuvia, kun on valoakin enemmän ja inspistä. Kunhan saan sen kameran ostettua. Joutunut siirtämään sitä hieman koska ei vaan yksinkertaisesti nyt ole ollut rahaa siihen.
Käytiin viime sunnuntaina kuvaamassa Suomenlinnassa Vesa Laurilan kanssa kun kaunis ilma sattui olemaan ja pari hyvää kuvaakin saatiin. Oli muuten ihan jumalattoman kylmä :D Tää viikonloppu meneekin ihan rennoissa merkeissä, ei oo oikeen mitään suunnitelmia ja ihan hyvä välistä näin ni saa tehdä sponttaanisti kaikkea :) Mukavaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Ihanat nuo vihreät hiukset, sopivat sinulle hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kitos :3 Aluksi tuntui hassulle mutta nyt nää on jo ihan oma juttu!

   Poista
 2. omg all of those heads looked funny and creepy at the same time.

  Love always,
  www.loyaltofashion.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha yeah I know! Clone heads.. In school it's weird that we all have those heads lying in our baskets and we carry them around :D

   Poista
 3. Mikä on kuumapesu? Miten se toimii? :D Yritän blondaa mut sininen vaan tykkää mun tukasta liikaa : O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on himppasen hellävaraisempi kuin värinpoisto. Siihen sekotetaan hapetetta, vaalennusjauhetta, shampoota ja kuumaa vettä :) Oon laittanu 1:1 hapette + jauhe ja shampoota + vettä mututuntumalla silleen että massasta tulee himppasen juoksevampaa. Sit kans syväpuhdistavalla saa muhitettua väriä pois. Heität sen vaan kuivaan tukkaan ja kelmu päälle. Voi pitää päässä pari tuntiakin. Tukka tuntuu aika kuivalle sen jälkeen mutta hyvää hoitsikkaa vaan perään :) Toivottavasti jeesaa nää vinkit! Myös joku lämmin väri vois taittaa sitä sinistä pois!

   Poista