17. helmikuuta 2015

Oh joy!

Heipä hei!

Nyt oon taas palannut arjen pariin ja pääsin vihdoin kirjottelee tänne. Olin tosiaan viikonloppuna Oulussa viettämässä siskoni häitä ja muutenkin ollut aika kiirettä tässä. Sain kunnian toimia yhtenä hänen kaasoistaan ja kieltämättä oli himppasen stressaavaakin.
Lensin jo perjantaina Ouluun aikasin päivällä, sisko tuli hakemaan kentältä ja heitti sit minut kaverin luokse Oulun yliopiston kupeeseen. Oli hana nähdä myös lapsuudenystävää ja viettää aikaa hänen kanssaan.
Jotenkin huvittavaa kun häät kuvattiin televisio-ohjelmaan satuhäät niin he olivat jo kameroiden kanssa vastassa siellä. Hetken siihen kesti totutella että kameramiehet seurasi jokaista liikettä, mutta loppujen lopuksi ei se enää häirinnyt niin paljoa.
Lauantaina heräsin jo aikasin aamusta ja lähdettiin koristelemaan hääpaikkaa. Se oli jotenkin ihan mielettömän kiva ja ihan siskoni näköinen paikka. Olikohan sen nimi joku allin maja tms.
Saatiin aika nopeesti paikat kasaan, juomat kylmään ja pöytien koristelut valmiiksi. Valitettavasti mun kamera jäi kotiin niin en saanut kauheasti kuvia otettua, muuta kuin faijan kameralla ja se ei oo viellä ehtiny niitä mulle lähettää. Varmaan sitten kun se jakso tulee ulos niin huutelen tänne ja linkittelen mistä sen voi nähdä.


Sen jälkeen mentiinkin Sokos Hotelli Edeniin meikkiin ja sieltä sitten keskustaan kampaajalle. Kampaajalta viellä singottiin hotellille vaihtamaan vaatteita ja viimeistelemään meikkiä. Hääpaikalle mentiin valkoisella limusiinilla joka oli ihan mahti, en ollukkaan ennen ollu limukan kyydissä. 


Kaiken kaikkiaan aivan ihanat häät, oli niin mukavaa nähdä sukulaisia ja muitakin tuttuja. Tuli syötyä, juotua, tanssittua, nautittua ja juteltua tosi paljon. Häissä oli myös kaikenlaista muuta ohjelmaa ja aivan ihana bändi soittamassa. Ei mitään perushumppaa :)

Nappasin myös ekaa kertaa elämässä morsiuskimpun kiinni!
 Tulin sit sunnuntaina takasin iltapäivällä ja möngersin kotiin väsyneenä. Osku vei mut viellä syömään tohon meidän naapurissa olevaan kiinalaiseen kun se on rempattu ihan uuteen uskoon ja ruokalista vaihtunut. Siis niin hyvää ruokaa oli ja buffa ei ollu edes pahanhintainen. Siihen kuulu limu, sushi ja kaikki herkkuruuat. Vietettiin vähän meidän ystävänpäivää sit siinä ku O ei päässy mukaan häihin.
Eilen mulle iski himppasen kipee olo ja kurkku ollu kipeenä. En jaksanu kauheesti välittää, saatiin eilen hyviä uutisia ja meidän lennot tuli Australiaan <3 Eli sinne sit lähdetään Toukokuun lopulla miehekkeen kanssa päälle viikoksi.. Pitkä aikainen haave toteutuu!
Noh kävin sit kans kipeestä olosta huolimatta kuitenkin tukusta ostamassa uuden shamppoon ja hoitoaineen. Ostin myös olevinaan tupeerausharjan, mutta se myyjä ei ollu ottanu siitä hintaa ja laittanu sitä mun pussiin. Kiva oli huomata se vasta kotona.


Kävin tossa parisen viikkoa sitten myös Hairmaililla ostamassa värinpoistoa, tarkotus on rueta nyt vaalentamaan tätä mun tukkaa.. Ostin Angel Bleachin vaalennusjauheen ja 9% hapetteen. Teen varmaan tänään jo ensimmäisen vaalennuksen. Kuitenkin aijon tällätä siihen sit suoravärin päälle, koska vaaleata tukkaa en nyt pysty edes lähteä tavoittelemaan.
Kelasin alottaa tekemällä yhden värinpoiston ja sen jälkeen ehkä kuumapesun. Riippuen siitä kuinka tummaksi tää tukka jää viellä ton poiston jälkeen. Väripesun sekaan ajattelin heittää hopeashamppoon mukaan jotta se taittaisi keltaisuutta hieman pois.
Rohkaistuin siksi tänään tätä tekemään koska mun peruukit tuli VIHDOIN JA VIIMEIN :D Kelasin huomenna niitä testata ja ehkä ottaa pari kuvaakin. Naureskelin kans et jos tästä tukasta tulee ihan hirvittävän värinen ton yhden värinpoiston jälkeen, ni voin huoletta heittää peruukin päähän ja kulkea se päässä sitten siihen saakka kun saan hyvän lopputuloksen. Hehheee!
Tuun huomenna sit raportoimaan että mitä hirveyksiä tälle mun päälle tapahtu.Huomiseen! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti