8. helmikuuta 2015

Cheap

Hey!

Meinannu vähän olla kiire viikko tässä ja tullu sinkoiltua paikasta toiseen kokoajan. Ei meinaa vuorokaudessa riittää tunnit kaikelle mitä pitäis ja haluis tehdä. Jokatapauksessa on ollu ihan chilli viikko kaiken kaikkiaan.. Kävin torstaina koulun jälkeen luokkalaisen kanssa Kaisaniemessä herkuttelee sushi-buffas, oli ihan megahyvää mättöä ja erehdyttiin sit vähän kans shoppailee sen jälkeen!
Yllättävän kivoi löytöjä tuli tehtyä ja edullisesti. Glitterissä oli jotkut euronpäivät meneillään, vähän tosin mentiin sinne myöhässä kun kaikki halvimmat korut oli kerenny melkeen loppua. Mut tämmöstä tuli löydettyy sit sieltä ja vähän muistakin kaupoista! Maksoin näistä kaikista yhteensä 8€


Pannan löysin Monkista ja lasit Seppälän outletista! Saatiin kuulla että Seppälä on mennyt konkkaan ja ne ilmeisesti lopettaa kaikki niiden liikkeet paitsi joku Vuosaaren liike jää viellä joksikin aikaa. Aika harmi juttu.. Vähenee työpaikat ja taas yks suomalainen ketju on poissa pelistä. Tästä aiheesta oonkin jo puhunut aijemmin kosmetiikan merkeissä, mutta sama näyttää koskevan myös muita liikkeitä valitettavasti. :/ ( EDIT: Stockmann möi sen vaan nykyiselle toimitusjohtajalle ja sen vaimolle. Ja ne sulkee kolmanneksen liikkeistä ennen kyseistä omistajanvaihtoa.)
 Piti päästä heti testaa noita ketjukorviksia, koska oon jo pidemmän aikaa haaveillu tommosista mutta en oo vaan löytäny mistään tommosia oikeenlaisia ja noi nyt sit heti pisti silmään siellä Glitterissä
Mun arkipukeutuminen on vähän renttumaista ja en aina jaksa ihan kauheasti panostaa. Koulukaveri sano hyvin että näytän arkena joltain kalliohipsteriltä ja viikonloppuisin tosi huolitellulta. Toi karvaliivi on muodostunu yhdeksi lemppari asusteeksi! Toimii aika usean tyylin kanssa ja lämmittää mukavasti.

Lensses: Cybershop
Earings: Glitter
Lipstick: MAC-cosmetics Utterly Delicious & Iglot

Mentiin lauantaina koklaamaan kans uutta ravintolaa, nyt kun on meneillään noi Helsinki syö-viikot! Päädyttiin Rafaeloon joka on siinä aleksilla ja oli kieltämättä vähän pettymys. Tilasin lohta, joka oli ihan hyvää ja suolattu oikein.. Mutta sitten toi lisäke, joku perunasieni sekotus oli todella mautonta! Tietääpähän ettei sit toiste mee tonne tai ainenkaan ota tota annosta. Ravintolaan oli viellä jostain syystä yli puolen tunnin jono niin päädyttiin sit menee siihen baarin puolelle syömään.

 
 Käytiin myös tänään vähän kirppistelemässä Suvilahdessa Kattilahalli kirppiksellä, kaveri toi siihen mulle ton alempana olevan korsetin ja käytiin sit vähän kaivelee mitä siellä oli tarjolla. Pääsin menemään sinne tosi myöhään koska valvottiin eilen aamuun asti katsoen Hard Bass Livestreamia frendejen kanssa. Mässättiin vähän ja juotiin pari juomaa. Oli kyllä tosi mukava katsoa hyvällä porukalla, tuli vaan semmoinen olo että miks ei itse ois voinu olla siellä. Ehkä ens vuonna sit :)Toi korsetti on ihan mielettömän ihana, se on materiaaliltaan PVC:tä joka on päällystetty sit tolla pitsillä ja helmikirjailulla. Tulvii hirveesti kuvauksideoita kun vilkaseekaan tota korsettia. Alkuperiään se on tilattu Artifice Clothingilta. Ja näyttäs olevan viellä ihan hyvässä kunnossa, vähän jotain lankoja törröttää mutta nypin ne sit pois kunhan otan tän käyttöön.
Koska mentiin sinne kirppikselle myöhään niin tietysti sieltä oli parhaat noukittu jo päältä veke ja joutu vähän kaivelee  jos halus löytää jotain. En oikeen sit löytäny mitään, kunnes vikassa pöydässä tuli vastaan nää Cheap Monday:n farkut ja nappasin ne mukaani. Just oikeata kokoa ja olen etsinyt tommosia vaaleita housuja jo jonkun aikaa. :)

Pakolliset metrilakut kirppiksen lakukojusta <3
 Saanu tässä muutenkin ihan hirveesti kaikkii hyviä uutisia! Tuli tänä viikonloppuna ihan puskista semmonen ehdotus että lähtisinkö Ausseihin käymään Toukokuussa. En voinu kieltäytyy :) Elikkä reissua pukkaa sit parin kuukauden päästä! Ihan mieletöntä <3 Oon vaan haaveillu siitä et pääsisin sinne maailman ääriin mutta nyt siitä on tulossa totista totta!Oon myös lähdössä ensi viikonloppuna Ouluun siskoni häihin viikonlopuksi. Just sopivasti ystävänpäivänä viettävät häitään, mukava päästä sielläkin pyörähtää ja näkee ystäviä + perhettä.

Nyt karkaan tästä väsäämään täytettyjä paprikoita miekkosen kanssa. Mukavaa sunnuntaita kaikille!

XXX

2 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä, varsinkin nuo aurinkolasit! ^___^

  Toivon myös kyllä kovasti, että Seppälä lähtisi tuon omistajanvaihdoksen myötä taas nousuun. Siellä on oikeasti paljon taitavaa porukkaa tekemässä mallistoja ja myymälöissä onkin tässä parina viimeisimpänä vuotena ollut aika kivaa tavaraa. Luulen, että se Seppälän vanha brändi-imago on vaan iskostunut kuluttajien mieleen vähän liian tiukkaan ja se hidastaa kehitystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kanssa ihastuin niihin heti. Rakastan kaikkia veikeitä aurinkolaseja :) Pääsin jopa testaamaan näitä viikonloppuna kun aurinko koitti vähän pilkistellä! :D

   Sama juttu että todella toivon heille onnea ja menestystä. Sieltä on ruennu löytymään ihan kivoja juttuja ja usein kanssa oon tykänny niiden kengistä! Pidetään peukkuja ja katsotaan mitä nyt sitten tapahtuu. Myyjä oli vaan kovin masentunu kun juttelin sen kanssa, menee niin monella työpaikat alta :/

   Poista