28. tammikuuta 2015

Soma

Hey!

Lähteny taas viikko mukavasti käyntiin. Joka koulupäivänä mulle vaan vahvistuu että oon vihdoinkin lähtenyt opiskelemaan oikeaa alaa. Ikinä aijemmin ei oo ollut näin motivoitunut ja innostunut olo siitä mitä tekee. Ollu pirun hyvä fiilis siitä ja sen kyllä varmasti huomaakin minusta. Pitäis ensi viikolla mennä ostamaan kaikkee tarvittavaa taas.
En saanu kaikkee ihan kerralla ostettua koska kuitenkin noi välineet maksaa aika paljon, vaikka saakin sen opiskelija-alen. Kohta tarvitaan uus harjotuspää kun ollaan leikelty sitä entistä jo jonkun verran. Kunnollinen fööni ois myös aika tarpeellinen koska sitä en oo viellä hankkinu ja sitä ois tarvinnu jo alusta alkaen.
Näin Hairmaililla yhden kameleontti-värisen ja mietin että se ois varmaan ihan mun fööni. :3 Nyt osaan leikata ihan tasaisen tukan ja sitten semmoisen v-mallisen. Joten saa kysellä jos tarvii semmosta hiusleikkausta niin teen mielellään halvalla. Oon myös selannut paljon Suomalaista hiusmuotoilulehteä PINNIä ja saanut siitä ihan mieletöntä inspistä!
Kattokaa nyt miten mahtavia hiuksia ja värejä.

NAM!

Viikonloppuna oli tosiaan ne ammekuvaukset ja saatiin tosi hyviä kuvia siitä ideasta! Muutenkin ne oli kieltämättä hauskimmat kuvaukset tähän mennessä mitä mulla on koskaan ollu. Oon vaan miettinyt että kehtaanko laittaa niitä kaikista rajuimpia tänne blogiin näytille, koska herkemmät saattaa vähän kavahtaa sellaisia. :D Kolme kappaletta laitoinkin tuossa pari päivää sitten. Tässä sit vähän kesympiä ja ilman sitä verta:© Gesina Sundström 2015
MUA: MaryVonJane
Assistant: Teemu Puolitaival
Lensses from Cybershop 
          Hair: Rapunzel of sweden DIY Clips


Tehtiin muuten tiistaina koulussa tehohoitoja toistemme päihinin, mun tukka tuoksuu nyt ihan super ihanalle ja näyttää sille kun ois ihan megahyvässä kunnossa. On kyllä kuontalon kunto muutenkin huomattavasti parantunut kun leikkasin tän polkkatukan. Nyt vaan pitäis sitä väriä rueta saamaan tähän. Oon vaan jotenkin ihan tosi päättämätön näiden juttujen kanssa ja vielläkin vähän mietin että mitä tälle tekisi. Haluisin ihan hirveesti vaalentaa tätä tukan sävyä!
Eilen kun tulin himaan koulusta, niin täällä odotti yllätys! Mies oli laittanu ruuan uuniin ja sit mua odotti tämmöinen ihana pieni yllätyspaketti. Hän oli unohtanu meidän vuosipäivän aijemmin tässä Tammikuussa ja oli kuulemma tullut niin huono omatunto että halusi sit keksiä jotain kivaa.
Ruusu, Belgialaista suklaata ja ihana Laura-hajuvesi <3 Toi hajuvesi on ollu mun elämäni ensimmäinen hajuvesi, aina kun nuuskaisen sitä niin tulee nostalginen fiilis ja muistoja tulvii mieleen. En tajua mistä tuo mies keksi juuri tuota ostaa?! Pitänyt nimittäin itse käydä hakemassa samainen tuoksu kunhan ois ollu ylimääräistä rahaa mutta nyt ei sit tarvii.
Ruususta tuli mieleen että oon myös haaveillu tässä että tilaisin vihdoinkin tuolta Etsystä jotain, kuolaillu niin kauan sieltä kaikenmaailman koruja ja nää ois nyt semmoset mitkä haluisin hankkia ehdottomasti kuvauksia varten. Noi on niin ihanan erikoisia ja yksityiskohtaisia!


 Pitäis varmaan nyt siirtyä tekemään sitten esseetä, piti tulla vaan pikaseen päivittää blogiin kuulumisia mutta näköjään tää vähän venähti... :D

2 kommenttia:

  1. Ihan mahtavaa hei että oot saanu homman hyvin käyntiin, ja oot löytäny mieleisen urasuuntauksen elämääs :) Oon aidosti iloinen sun puolesta, nähdäänhän taas pian? <3

    VastaaPoista
  2. No niin kyllä on :3 Kiva kuulla. Vaikka helppoahan toi koulu ei varmaan tuu olemaan! Pitäis törmäillä kyllä pitkästä aikaa taas :)

    VastaaPoista