19. tammikuuta 2015

Day off

Moi!
 
Oon nauttinu tänään vapaasta maanantaista rennosti ja vähän asioilla juosten. Tullut myytyä nyt paljon vanhoja vaatteita pois nurkista lojumasta facebookin kirpparilla ja viellä ois paljon myytävää jäljellä. Vein tänäänkin pari pakettia postiin ja kävin heittämässä keskustaan yhdet vanhat kuiturastat.
Toi postin kanssa asioiminen meinaa vaan välistä olla todella ärsyttävää ja tuskallista. Samoin myös noiden asiakkaiden.. Naureskelin tuossa hetki sitten yhdelle vloggaukselle joka käsitteli juurikin tuota "ihanat, kamalat nettikirpparit" aihetta. En kyllä jaksa rueta siitä asiasta ragettamaan enempää, koska kaikki tän aiheen kyllä tietävät ja jokaisella on oma mielipide asiasta.
Varmasti kuitenkin tiedätte tuskani. :D
Jokatapauksessa, siinä samalla kun menin viemään rastoja keskustaan kamppiin niin kävin sitten Lasipalatsin Kannistolla ostamassa niiden ihania runebergintorttuja. Niitä saa liian vähän aikaa ja ne on ihan super hyviä! Parhaat runet Helsingissä omasta mielestäni, ei edes Fazerin vedä noille vertoja! Ootan viel kärsivällisesti miestä kotiin niin voidaan sitten yhdessä herkutella noilla. :3
 

Kannistolta lähtiessäni päähäni välähti että olin joulun aikaan nähnyt Sokoksen sisustuspuolella kaikkee ihania puunoksia ja riikinkukon sulkia. Oli pakko mennä katsomaan että onko niitä enää siellä vai kuuluivatko joulukoristeiden joukkoon. Hyväksi tuurikseni niitä oli viellä jäljellä ja ne kuului niihin koristeisiin.. Joten kaikki oli -70% ♥ Noi olikin vähän tyyriinhintaisia alkuperiään, 1 paketti missä 6 kpl sulkia normihintaan 15€!
Kävin kans viikonloppuna ettimässä samaisia sulkia ennen kuvauksia Fredalta, yhdestä askarteluliikkeestä ja siellä oli vaan tosi lyhyitä. Kerrankin mulla kävi mäihä! Tarviin noita nimittäin keskiviikon kuvauksiin tai aijon ainenkin testata että miltä se idea näyttäis. Netistähän noita saa varmasti halvemmalla. :)


Tuli kans ostettua ESSIE-kynsilakka, väri Midnight Cami ♥
 

Kallioon saavuttua kävin viellä nopeasti katsomassa tossa mun lähellä olevan tukun tarjontaa. En ole siellä ikinä aijemmin kiinnittänyt kunnolla huomiota heidän hiuspuoleen. Koitin etsiä fööniä, tiedustelin heiltä asiaa ja pyysin neuvoa niin valitettavasti ne parhaat föönit oli kerenny loppua. Eli meen varmaan sitten Hairmailiin hakemaan yhden toisen mitä jo kattelin viime viikolla.
Nyt kerrankin kun jaksoin sinne taas mennä, niin kelasin etsiä siinä samassa yhtä LIME seerumia ja jotain hyvää kuorintaa. Joskus kesällä kun kävin ostamassa vahaa, niin sain paljon kaiken maailman näytepusseja heille saapuneesta VAGHEGGI phytcosmetics-sarjasta. Sain mukaani testattavaksi paljon tuotteita ja tää oli niistä ehdottomasti parhain!
Sen huomasi myös heidän hyllyssään, koska siinä oli enää tää yks ja ainut paketti jäljellä. Ajattelin ottaa sen mukaan, koska mulla on ne testerit loppu ja tää toimii niin pirun hyvin! Samoin löysin tommosen päivittäiseen käyttöön olevan hellävaraisen kuorinnan joka tuoksuu ihan taivaalliselle.

Seerumi sisältää paljon C-vitamiinia ja soveltuu niin päivä kuin yö käyttöön. Itse huomannut että heleyttää ja virkistää kasvoja varsinkin tälleen talvella. Käy kaikille ihotyypeille.

Sain kans testereitä taas mukaani ja olenkin jo käyttänyt tuota samaista shamppoota pidemmän aikaa. Toi Seliar ECHOS LINE on ollut tosi toimiva ja noi sarjan tuotteet sisältää argan-öljyä, keratiinia, aloe veraa, silkki proteiineja ja uv-suojan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti