17. marraskuuta 2014

Rotterdam

Oon unohtanu ihan tyysti kertoa täällä blogissani että mentiin viikonloppuna Hollantiin pyörähtää! Oli ihan hullu viikko ja viikonloppu kaiken kaikkiaan.. Torstaina oli O:n palkitsemistilaisuus sieltä Skills Finland kilpailusta valtioneuvoston juhlahuoneistossa. Joka oli siis aivan mielettömän upea paikka! Tunsi itsensä ihan prinsessaksi kun vaelteli huoneesta toiseen. Tässä kuva yhdestä huoneesta missä nostettiin malja ja jaettiin palkinnot;
Ja näitä huoneita oli siis kymmeniä missä saatiin vapaasti liikkua! Kyseiseen paikkaan pääsee ainoastaan silloin jos ministeri on paikalla tai joku valtionmies. Joten ei ihan jokainen pääsekkään silmäilemään noin upeaa paikkaa Helsingissä.


 Perjantaina oli kans meidän Hardmotion bileet täällä Helsingissä Club Dusk&Dawnissa. Oon mukana järjestämässä niitä ja toimin promoottorina, yleisenä nakkityyppinä ja decovastaavana. Bileet meni tosi hyvin ja saatiin mukavasti porukkaa paikalle. Kaikilla näytti olevan hauska ilta! Tälläkertaa järkättiin Dawnin puolella mikä on pienempi puoli, mutta remontin ansiosta näyttää aivan loistavalle ja tila on käytetty hyvin hyödyksi.


PS: Kävin myös leikkauttamassa tukkani lyhyeks parturikampaamo BEAT:issa Koska mun tukka oli aika huonossa kunnossa ja latvat kuivat. Tää näyttää ihan kivalle vaikka totutteluahan tää vaatii!
Lauantaina meillä sit lähti joskus kahden aikaan lento ja voin sanoa että oli aika väsymys kun oli edellisenä iltana tullu otettua pari drinkkiä. Selvisin kuitenkin pahimmasta darrasta aamukahvin ja croissantin voimin. Lento kesti 2h ja 10min mutta sekin oli jo liikaa..
 Vihaan istua lentokoneessa yli kaiken ja sen lisäksi mua aina hermostuttaa se ihan sikana. Päästiin perille ja otettiin juna Rotterdamiin. Vaikka oonkin käynyt Hollannissa yli kymmenen kertaa niin en oo koskaan päässy Rotterdamiin. Tälläkertaa sekin sit tuli nähtyä ja mesta oli aivan ihana.
 Poikkes Amsterdamista niin paljon! Siellä arkkitehtuuri oli suurellista ja uuden näköistä. Kun Dami on taas täynnä vinoja ja homeisia taloja. Meen ehdottomasti tonne uudestaankin ihan mielellään.
 Ei oikein keretty tälläkertaa tekemään muuta kun ihmettelemään just arkkitehtuuria, käymään illallisella ja menemään tapahtumapaikalle. Eli mentiin siis Loudness-bileisiin koska pojilla oli niiden eka keikka!

Hotlien seinät ja ovet oli täynnä hauskoja quoteja. Sit mä törmäsin tähän ja oli pakko ottaa kuva :D

Omom


Kuuluisat palikkatalot! Sai hierasta silmiä pari kertaa kun illalla käveli tosta ohi. 

Loudnessin tapahtumapaikkana toimi MAASILO eli semmonen vanha jättimäinen tehdas. Super magee mesta! Siel oli kaikkii hassun näkösii laitteita, putkia, nappuloita, kiskoja ja kaikkee mahdollista seinissä/katossa yms.
Keikka meni jätkillä ihan mielettömän hyvin! Vaikka ennen hotlalta lähtöä ne oli ihan super jännittyneitä ja hyvä ettei oksentanu kuumotuksesta. Tapahtuma oli loppuunmyyty, veikkaan että jätkien esiintymistä odotti aika moni ja sen huomasikin illan aikana. Pojat soitti tokana ja en oo koskaan nähny semmoista menoa tanssilattialla siihen aikaan viellä. 

Golden ticket! Sain tämmösen vieraspassin jolla pääsi bäkkärille.


Jotkut fanitti jätkiä jo ihan huolella. Keikan lopputtua koitin mennä niitä vastaan lavanreunalle mutta siellä oli muitakin halukkaita. :D Oikeestaan koko loppubileiden ajan pysähdeltiin ottamaan kuvia ja nimmareita pojilta jatkuvasti. Onneks mulla oli seuraa mukana!
Muuten kertakaikkiaan onnistunut ilta. :) Lähdettiin mestoilta joskus aamu kuuden aikoihin ja kerettiin nukkuu pari tuntii ennen kentälle lähtöä. Eilen kun pääsi kotiin niin oli kyllä niin rikkipoikkiväsynyt että HUH! Tänään tuli sitten nukuttua super pitkään.
En tehny reissussa mitään shoppailuja koska ei ehtinyt ja oon kyllä shoppaillu nyt täällä Suomenpuolella ihan tarpeeksi. Mulle on tulossa tosi monta pakettia postissa tälläviikolla. Esittelen niitä teille sitten kunhan ne saapuu...
 P.L.U.R ja mukavaa viikonalkua kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti