3. marraskuuta 2014

Photoshoot and Halloween

Elikkä tässä ois nyt vähän näitä kuvia niistä kuvauksista missä kävin viikko sitten! :) Kuvaukset pidettiin studiossa Tikkurilan lähellä! Kuvat ollaan suunniteltu ja toteutettu yhdessä kuvaajan kanssa. Meikit + vaatteet on omaa käsialaa. Lähtökohtana oli aika pelkistettyjä kuvia ja sitten vähän räväkämpää ton kuvaheijastuksen kanssa.

© Roope Rainisto
Tässä ei ole läheskään viellä kaikkia kuvia. :) Olen saanut vasta kourallisen käsiteltyjä kuvia joten voisin kai laittaa niitä tänne lisää myöhemminkin.
Noita valoprojektori kuvia oli hauska toteuttaa koska en nähnyt ollenkaan että miten kuvio asettuu keholle. Joten piti vähän summanmutikassa heilua ja kuunnella kuvaajan neuvoja.
Alusvaatteet on ostettu Lindexiltä ja ne ovat EllaM suunnittelemia. Korsetti on ostettu aikoinaan Kampin Morticiasta!

Viikonloppuna oli myös kaverin halloween bileet minne päätin sitten mennä ja himppasen pukeutua. Koti-bileistä suunnattiin sitten viellä Circukseen Clublife presents Wildstylez kemuihin kuuntelee Hardstylee! Tässä ois kännykuva meikistä ja tukasta:


Käytin meikkiin Sugarpillin burning heart palettia, Make-up Storen punaista glitteriä ja netistä tilaamiani strasseja. Vedin naaman aika kalpeaksi Lumenen valkoisella puuterilla. Tukan kihartelin ihan tommoselle pikkuselle kikkaralle että siitä sai melkeen afron! 

Eilen tuli kans nähtyä siskorakasta.. Se oli messuilla töissä viikonlopun ja mentiin sit sunnuntaina syömään Casa Largoon.. Oli ihan mielettömän herkullisia tapaksia vaikka onkin s-eturyhmän paikka! Suosittelen lämpimästi <3
Kävin myös tänään siellä pääsykokeissa ja ne meni ihan mukavasti. Saa nähdä tuleeko kutsua haastatteluun joka ois sitten 13.päivä tätä kuuta. Jään jännittämään sitä :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti