10. marraskuuta 2014

Monday monday

Julmin päivä viikosta! Ainenkin suurimmalle osalle. Minusta kyllä maanantait on nykyään ihan lepposia.. Varmaan johtuu siitä että saa rauhassa heräillä ja puuhastella omia juttuja. Veikkaan että sitten kun pääsen kouluun niin oon kuitenkin ihan tyytyväinen siitä että joutuu lähteä johonkin. On ihan hyvä olla olemassa rytmi ja tekemistä joka päivälle.
Joskus meinaa ihan tulla tylsää, mutta onneks mulla on paljon omia proggiksia joita toteuttaa niin en ihan mökkihöperöksi rupea ja pääsen tekemään jotain. Esimerkiksi tänään on ollut tosi tuottoisa päivä! Heräsin aamulla aikaisin, varasin kampaajan ja hörpin kahvia keittiönpöydän ääressä.
Selailin netistä ELIXIAN sivuja ja päätin lähteä O:n kanssa tälläviikolla sinne tutustumaan. Heillä on siis tälläviikolla "tuo kaveri mukaan" kamppanja! Joten jos sulla on frendi joka käy Elixiassa, niin suosittelen todellakin lähtemään nyt mukaan :)
Ajattelin viikon jälkeen ottaa itsekkin jäsenyyden, mutta hyödynnän nyt ensin tämän ilmaisen viikon milloin voin käydä tutustumassa paikkaan ja laitteisiin. Liittyessä Elixiaan saa myös 2 kertaa PT:n kanssa joka on aivan loistavaa, koska tarvitsen ohjausta ja vinkkejä että pääsen alkuun.
Itse en oo koskaan oikeen ollut liikkuja ihminen, mutta koska minulla on todettu pienenä skolioosi, niin olisi ehdottoman tärkeää pitää lihaskunnosta ja itsestään huolta! Tiedä vaikka kuinka innostunkin tosta treenaamisesta.. Ajan kanssa se nähdään. Kävin myös Ginasta ostamassa perus mustat urheilurintsikat. En kehdannut ostaa kauheasti kaikkea koska ajan kanssa varmasti näitäkin kertyy enemmän nurkkiin. Treenihousuja yms. multa löytyykin jo valmiina. :)

Siinä samassa tuli vähän kaiveltua kaikkee muutakin, vaikka noita urheilurintsikoita meninkin pääasiassa ostamaan.. Mutta eikö tää käy melkeen kaikille että menet hankkimaan jotain tiettyä ja löydät jotain aivan muuta mitä piti ostaa?!
Ryöstin kuvat HELGA topista suoraan Ginan sivuilta kun tosta paidasta ei saanut kunnon kuvaa otettua ja en jaksanut laittaa sitä päälle.

Olin myös sopinut että menen Paradiselle näyttämään microdermaliani koska se oli kiukkuillut kauan.. Otettiin se sit loppujen lopuksi pois koska se oli alkanut kasvaa reippaasti ulos ja en jaksanut enää kikkailla sen kanssa. Joten nyt on taas yksi lävistys vähemmän kehossa! Meh..
Siinä samassa kaivelin sitten hieman heidän koruvarastoaan ja ostin kolmet luonnonkivi blugit lisää koska oon menny jo hävittää ne entiset mitkä ostin. En tiedä onko muilla sama juttu että ne vaan katoilee tälleen, aina kun on menossa jossain tai mystisesti vaan tippuu jossain välissä korvasta ja ei tuu huomattua sitä. Täs ois korut mitkä valitsin;
Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä tulee jotain semmosta jota jotkut vihaa ja toiset rakastaa.. Nimittäin kävin ostamassa jouluvaloja :D Itse oon ihan jouluihminen, rakastan kaikkee jouluun liittyvää ja sen valmistelua. <3
Sain päähänpinttymän tämmöisestä valoverhosta Pinterest sivulta ja oli vaan PAKKO saada itselleenkin. Hankin tommoset vähän lyhyemmät, ettei ne laahaa maassa tai meidän tapauksessa patterin päällä koska halusin ne tohon ikkunalle.

Mitä tykkäätte?

Palaillaan ja mukavaa viikonalkua kaikille! XXX

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti