19. marraskuuta 2014

Mademoiselle Ilo

JESJESJESJESJES!! Mielettömän hyviä uutisia... Nimittäin mä pääsin sinne kouluun!! :)) Olin tossa kaupungilla tekemässä huomisiin kuvauksiin hankintoja ja sain sähköpostin kouluttajalta "Sinut on hyväksytty hiusalan perustutkinnon suorittajaksi Stadin ammattiopistoon." Hyvä etten hyppinyt kattoon ja ruennut huutamaan keskellä täpötäyttä Forumia yksin. Kerkesin jo pelätä yhdessä vaiheessa että näinköhän mä pääsen ku ei ruennu kuulumaan mitään ja kun ne kouluttajat sano että pian otetaan yhteyttä. Mutta pelkäsi näköjään ihan turhaan. Aloitan koulun 12.01.2015 <3


Kerkeen tässä siis viellä vähän lomailla ja viettää joulun ihan rauhassa ennenkun pitää keskittyä tohon kouluun. Uusi vuosi ja uudet kujeet siis :3 Kävin tosiaan tänään kaupungilla vähän pörräilemässä, koska tarvitsin huomisiin kuvauksiin Qumman kanssa vähän jotain sälää ja löysinkin sitten vähän kaikkea pientä kivvaa.
 Esimerkiksi uusi punainen huulipuna koska mun vanha on ihan loppuunkulunut ja siihen sit samalla rajauskynä! Päädyin noihin GOSH:in rajauskyniin koska ne on aina ollu hyviä ja todella kestäviä. Sävyinä tossa on FLIRTY ORANGE & SIMPLY RED. Niiden lisäksi ihastuin tohon kimmeltävään glitterlakkaan H&M:ällä ja oli pakko ottaa sekin messiin.


Eksyin myös Lindexillä pyörähtää koska oli tarkotus mennä ostamaan yhtä bodya sieltä kuvauksia varten, mut sit loppujen lopuks se body jäikin kauppaan koska törmäsin näihin ihanuuksiin!


Meillä on huomenna tarkotus kuvata shibaria punaisella köydellä ja minusta nää menee varmasti paremmin siihen ideaan! Rintsikat istu täydellisesti päälle ja ne on viellä edestä avattavat. Mallistossa oli muitakin mielenkiintoisia tuotteita, mutta kelasin että nää on ne mitkä itse kotiutan. Varsinkin toi tatskaprintti oli mun silmään!
Tälläviikolla on myös putkahdellut vähän paketteja postista. Sain esim elämäni ensimmäisen latex-mekon, joka on tietysti kuvauskäyttöön <3 Samoin kaks korsettia ja yks mekko :) Se mekko oli ajateltuna tälleen joulunalle kuvauksiin ja muutenkin pikkujoulumekoksi. Tulen varmasti lisäilemään tänne sitten kuvauksista parempaa kuvaa asusta päällä, mutta tässä on netistä pomitut kuvat noista vaatteista.
Näistä kuvista poiketen se mun mekko on petroolinsininen + musta!


Nyt karkaan tästä tekemään herkullista kanakookoskeittoa iltapalaksi :3 Nams.. Ohjetta saa kysellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti