31. toukokuuta 2014

Must have

Niken AIRMAX kengät! Customoituna.. Pliiiiiis!  


.______.

Oon jo kuolannu noita Niken omilta sivuilta ja katsonut eri vaihtoehtoja. Mietin viellä että jos malttaisin odottaa ja katsoisin Hollannista että löytyiskö valmiita malleja jotka miellyttäs silmää.. Mut sit taas toisaalta omasuunnittelemat ois niiiin paljon värikkäämmät ja persoonallisemmat <3 Paha päätös reivilenkkareista! Tänä kesänä kuitenkin aijon nää hankkia. :) 

*

Osku oli eilen illalla tehny mulle yllätyksen ku olin töissä.. Sillä oli vapaapäivä ni se oli sit käyny kaupasta ihanii herkkui meille ja väsänny tollasii suklaamansikoita. AWWW! Plus ostanu sit kaikkii muita hedelmiä siihen kaveriks. Toinen on niin ihana ku jaksaa tehdä tollasia juttuja mulle. 


Tänään mennään kattoo Tennispalatsiin se Pahatar-leffa! Loppujen lopuks lähdenkin kaverini kanssa tsiigaa, se oli saanu asiakkaaltaan leffalippuja jotka on menos vanhaks niin saadaanpahan ne käytettyä tähän. Sitä ennen kelattiin käydään jossai ulkona syömässä jotain herkkua. Pari raflavaihtoehtoa ois mielessä mut mietitään varmaa sit paremmin ku liput on haettu. :3 Palailen asiaan pian.. Nyt vaan mukavaa lauantaita ja onnea kaikille valmistuneille <3