20. toukokuuta 2014

Life gets better

Se ois taas uusi viikko ja uudet kujeet! Viikonloppu meni ihan rennosti ja kävin tosiaan siellä Venuella kattoo sen ACTI:n! Itelleen oli vähän enemmän semmoiset juttelu ja hengailu bileet koska en oikeen saanu touchia siihen subgroundin tanssimiseen :D Mut ihan mukava välistä näin, kerkes paremmin vaihtaa kuulumisia kavereiden kanssa! Tuli sit tanssittua vähän enemmän vikaa settiä Playgroundissa. "Pikkuveljellä" oli ekaa kertaa keikka siellä ja oli kyl oikein hyvä setti. Kerrankin mulla ei ollu etkoja!! Eli sain rauhassa sit laittautuu ja meikata illalla kun pääsin töistä :) Tässä ois illan meikki!
Aika basic, mut toimi oikein hyvin asun kanssa! Harmi että kuva on näin hämärä ettei näe kunnolla tuota sävyä! Luomivärin lisäksi tein oikein vahvat rajaukset ja alaluomelle laitoin himppasen myös flamepointtia. 
Käytin tätä Sugarpillin Burning Heart palettia. Sävynä flamepoint ja lisäsin hieman buttercupcakea tuomaan oranssiin vähän hehkuvuutta. :3 MEOW!

Lauantai menikin sit koomatessa pienen darranpoikasen kanssa ja O muutti mun luokse. :) Olin ihan kauhuissaan et nytkö pitää rueta muuttamaan tän karseen olon lisäksi, mut eipä sillä miehekkeellä ollu oikeesti ku vaatteet, kiippari, kaijuttimet ja kone. :D Pääs siis tosi nopeesti vaan lötköttämään takas aurinkoon. Siivosin vähän parvekettakin ja päästiin juomaan päiväkahvit siinä.. Nyt mulla ois paprikaa ja kurkkuakin siellä kasvamassa.. Ostin taimet kun sain halvalla! :3
Sunnuntaina näin mun siskoo joka oli Oulusta täällä käymässä! Oli vikaa päivää kallio kukkii tapahtuma joten päädyttiin terassille istuu, sit käytiin street gastrosta vähän sapuskaa ja mentiin puistoon syömään.. NAMS!
O:lla on iso kasa pokemon kortteja! Tää tyttöhän innostui niistä ihan huolella ja pläräilin niitä hyvän tovin. :D  
Eilen mulla olikin sit vapaapäivä ja koitin kyllä nauttia siitä sen minkä kerkesin. Onneks sattui noin pirun hyvät säät kohdalle et pääsinkin sit ulkoilee. Halusin maistaa food labin salaattia city-käytävällä ja ai vitsi se oli hyvvää! Kaveri on töissä siellä ja sain hyvät suositukset siihen Urban Farmin kalkkunaan.. Kevyttä ja maukasta siis.. Piti myös käydä uus imuri ostamassa (voiku mielenkiintoista) :D Vanha rousku meni ihan hajalle ja sinnittelin sen kaa viimeiseen asti. Mut nyt se vaan sano ittensä irti ja oli pakko suunnata verkkokauppaan! Hankin sieltä sit tämmöisen pussittoman imurin ja imuroin onnellisena koko kämpän putipuhtaaksi. Myös uus näppis ja langaton hiiri tarttui mukaan. Nyt voi rötvätä sit sohvanpohjalla ja datailla.. Kelpaa!

tseheeee, se on ihan pikkanen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti