4. huhtikuuta 2012

I know one thing for sure.

Oon tässä nyt kuumotellut teitä jo pidemmän aikaa sillä videopostauksella, mut eipä nyt vielläkään ole sen aika koska mulla on hirveesti kaikkea muuta kerrottavaa! Videopostaus on kuitenkin hyvää vauhtia valmistumassa ja idea muhimassa joten ei hätää. :) Näin kevään kolkutellessa oville olen pistänyt vaatekaappia uuteen uskoon myymällä vanhoja kuteita pois viemästä tilaa. Mutta kuitenkin olen sitten päätynyt tekemään hankintoja jotka täyttävät nämä koloset.. Onko teillekkin joskus sattunut näin?  Haha, enivei.. Mulle on iskenyt joku ihan jäätävä kenkämania?! Eikä ihan mikään, "Ostinpa tuossa pastillin väriset perus sandaalit kesäksi." Vaan goottipopottimieni pesue on saanut uutta lisäystä ja oon ihan hymy perseessä ja supermaterialistionnellisenhysteerinen näistä hankinnoista. Tuossa menneinä kuukausina nimittäin myin kahdet käyttämättömäksi jääneet Demonian platform kengät pois ja suru meinasi iskeä puseroon kun tajusin että kenkähyllyyn jäi ammottava aukko tyhjyyttä ja tylsyyttä. Tämän tajutessani otin tehtäväksi etsiä uusia ja törmäsinkin moniin vaihtoehtoihin.. Kuitenkin nämä parit veivät sydämmeni ja vaativat päästä täyttämään kenkähyllykköäni.
Eli ensimmäinen pari on Pennagalanin FW246: Mitch Lifti Bootsit, mattapintaisina eikä kiiltonahalla niinkuin ylimmissä kuvissa. Platform 14,5cm, nilkkurimalli ja d-renkaista korkealle sidottavat nauhat. Kengän yläreunaa koristaa viel noi kivat soljet mistä tykkään erityisesti! Melkein sama kenkä kuin FW186 Jodi Lift, mutta vain matalemmalla varrella. Ja mielettömän hyväntuntuiset jalassa! Olen päätynyt ajan saatossa ja vahingossa niihin ihmisiin jotka käyttävät mieluiten tennareita bileissä koska niissä on parasta tanssia. Nyt monen vuoden tauon jälkeen aijon repäistä ja laittaa nämä jalkaan. Pohjan muotoilu ja kengän keveys mahdollistaa sen vihdoin. ♥ 
  

*


 

Ja toinen rakkauspakkaus on enemmänkin keikistelyyn tarkoitetut kuvaus/baari/kaunistelu kengät. :) Saanko esitellä, Pleaserin SKY2020! Älyttömällä korolla (16cm), platformilla ja juurikin tuollaisella kiiltonahalla mitä kuvassakin. Mielestäni hirmu kivat noi "luistinhakaset" joita pitkin pystyy nauhat sitomaan ylös asti. Onnekseni kuitenkin näissä on myös vetoketju kengän sivulla. Nyt joudun häpeäkseni myöntämään että nämä ovat vasta toiset Pleaserin kengät jotka kotiutan. (Hyi minua..) Mutta siitä huolimatta ovat kyllä todella kauniita kenkiä ja tulevaisuudessa ehkä sit tulee näitä lisääkin hyllyä täyttämään. Koska nuo uudet mallistotkin näyttävät kovin lupaavalta! Suosittelen katsomaan jos et ole viellä ehtinyt.

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Suhteellisen, mut kummatkin ostettu vähän käytettyinä huuto.netistä ja kirpparilta :)

      Poista
  2. Aaaaaaa ei voi oikein muuta sanoa kuin että sairaan jumalaisia jalkineita ♥

    VastaaPoista