14. helmikuuta 2012

Valentine's Day

Tai sitten...


Oon kovassa kuumeessa yksin kotona. Makaan täällä sängynpohjalla ja katson huonoja elokuvia.. Ai miksi huonoja? Koska noh, niitä oli valmiiksi koneella. :D Ainut mikä piristää on Muru kissani joka tulee viereen röhnöttämään + karkki, koska sitä saa syödä luvan kanssa kipeänä.. Lihon ja oon yksin... Ihanaa! Unikaan ei tule kunnolla että vois nukkua. Melkein ainut ilo viety elämästä.. Unen saaminen on lähinnä semmosta valvepöhnäistä kuumehuuruilua.. Kuumotan että missä vaiheessa lopetan hengittämisen tän liman määrän takia.. Parempi siis olla hereillä ja koittaa piristyä jostain edes.


Ajattelin myös ryöstää oikeuden kirjoittaa joskus jotain muutakin kuin vain perus tyylibloggauksia tai muuta materiaali hehkutusta. Kiva kirjoittaa myös jotain henkilökohtaisempaakin. Valitettavasti tämä ei ole se alennus-myynti kaivelu kirjoitus nyt tälläkertaa :/ En jaksa kipeänä kuvailla löytöjäni. Teen sen sitten seuraavalla kerralla kun olen virkeämpi. Täytyisi keskittyä oleelliseen ja tehdä ehkä jotain keittoa ruuaksi. Näin kuumeisena olen unohtanut kokonaan syödä koska ei tee mieli oikein.. Taidankin tehdä sen, siirrän läppärin pöydälle hurisemaan ja menen lämmittämään tomaattivuohenjuusto keittoa. Voisin myös koittaa paahtaa ruisleipää siihen kylkiäisiksi. Kuullostaa hyvälle mutta saa nähdä miten maistuu. :) Palaan taas blogini pariin kun olen tervehtynyt.

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKESTA HUOLIMATTA LUKIJOILLENI! 
Olette ihania pakkauksia. :3 Lähettäisin teille kaikille ruusupuskan jos tietäisin osoitteenne.. Mutta sen sijaan tyydyn antamaan virtuaalisen sellaisen;

 
♥: Niina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti