3. helmikuuta 2012

Mehutus

Postimies Pate toikin jo tuossa pari viikkoa takaperin tämmöisen ihanan paketin..Olen varjellut laatikkoa kuin pientä kissanpentua ja pitänyt sen hyvässä piilossa.. Ihan vain sen takia ettei houkutus kasvaisi liian suureksi vetäistä näitä jalkaan ennenkuin saan suihkuteltua ne suojasuihkeella. :D 


Laatikon sisältä kaivautuu ulos nämä ihanuudet, eli Jeffrey Campbellin Delia kengät !

 *
Ja täytyy nyt ihan ensimmäisenä mainita + superhehkuttaa että nää on niiiiin mukavat jalassa. Semmoset 7-vuotta oon talsinut menemään Demonian kengillä, joiden päätehtävänä on näyttää saakelin hyviltä, mutta jalassa ne taas tuntuvat joltain aivan muulta kuin saakelin hyvältä. Eli niiden jälkeen nämä tuntuu jo ihan lenkkareilta. Joka on sinänsä aika huvittava ajatus mutta oikeasti! Kengät hipoivat myös Demonioiden hintaluokkaa, vaikka eivät niin koristeelliset olekkaan kuin jotkut heidän kengistään. Kyllä silti kannatti laadusta maksaa.. Jos olet itse harkinnut Jeffreyn kenkiä niin en voi muuta sanoa kuin että, älä epäröi vaan OSTA! :)

Siirtyäkseni asiasta toiseen.. Tämä metsästäjä on myös käynyt koluamassa ahkerasti alennusmyyntejä nyt kun ne ovat olleet käynnissä ja olen tehnyt ihan super hyviä löytöjä! Yleensä en löydä kaupoilta mitään mutta kerrankin on sattunut hyvä tuuri alennus myynneille mukaan. Viellä olisi tarkoitus käydä viimesen kerran katsastamassa tarjontaa lähipäivinä jos jotain on jäänyt huomaamatta. Sori taas tämä tylsä avautuminen siitä mitä seuraavassa bloggauksessa tulee olemaan. Mutta sillon käyn läpi alennusmyynti aarteitani. Oletteko te tehneet ihania löytöjä pilkkahintaan ? Millaisia ?

4 kommenttia:

 1. Mistä tilasit nuo JC:n kengät?
  Ite oon himoinnut lita spikeja jo tovin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin noi omani tuolta spirit storen sivuilta, mutta esim voisit katsoa löytyykö ebaysta? Tai sit vaan googletat kauppoja mitkä myy Jeffrey Campbell Lita Spikey kenkiä :) Ne on kyllä kanssa niin ihanat! <3 Aika monet sivustot on luotettavia loppujen lopuks ja joillakin näyttäs olevan postaritkin ilmaiset.

   Poista
  2. Hei ! Oli pakko tulla viel sanoo et löysin nelly.comin sivulta noi etsimäsi kengät :) Kantsii käydä sieltä katsomassa!

   Poista
 2. Apuaaa kiitos! :) en kyl kestä tätä houkutusta olla ostamatta... palkkaa odotellessa... mutta ainaki voi lohduttautua ettei kukaan muukaa noilla talsi ulkona näillä säillä :D

  VastaaPoista