30. tammikuuta 2012

Netherlands

Olisi taas aika kertoa reissusta. Lähdettiin 21.päivä X-Qlusive Noisecontrollersiin ! Kyseiset artistit ovat olleet minulle henkilökohtaisesti suurin lähtökohta tähän bilekulttuuriin rakastumiseen. Ensimmäinen kappale jonka koskaan kuulin Noisecontrollersilta oli tämä kyseinen biisi ; 


Sen jälkeen olenkin menettänyt sydämmeni täysin Hardstylelle. Olen kuunnellut genreä ~3 vuotta ja kyllästymistä ei näy lähimaillakaan. Olen suhteellisen fanaattinen musiikin suhteen ja jos jostain genrestä innostun niin se on sitten menoa. Lemppari genreissäni on tietysti laaja kattaus kaiken näköistä musiikkia, mutta olen täysin omistautunut hs:älle ♥ Palatakseni takaisin reissuun... X-Qlusive nimen alla on järjestetty monen moisia bileitä ja tälläkertaa oli aika osoittaa kunniaa Nc:lle. Lennettiin Hollantiin samana päivänä kun bileet järjestettiin. KLM:ältä löytyi suhteellisen halvat lennot ja tälläkertaa majailimme 3 tähden hotellissa joka oli mielestäni hinta-laatu suhteeltaan oikein hyvä. Bilepaikkana toimi tälläkertaa Heineken Music Hall joka oli ihan mieletön mesta! Itse olen käynyt kolmessa paikassa ennen tätä ja tämä mesta vei kyllä täysin pisteet kotiin. Paikalle oli helppo saapua metrolla, sisäänkäynnin löysi helposti ja paikalla ei ollut ollenkaan ruuhkaa. Tavarat pystyi jättämään joko lokeroon tai narikkaan. Joka oli myöskin hyvä koska narikkoja oli kaksi ja lokeroita yhdessä paikkaa. (Pois lähtiessä ei synny älytöntä ruuhkaa kun monet tuhannet ihmiset suuntaa samaan pisteeseen hakemaan tavaroitaan) Yläkerran pienen puolen äänestä on kyllä pientä valitettavaa, äänentoisto ei ilmeisesti ollut parhaasta päästä tai sitten dj:t ajoivat sen liian äärirajoille. Myös pienen puolen muoto yllätti minut, huone oli kolmion muotoinen ja seinistä tuli ulos jättimäisiä käsiä :D COOL ! Tässä olisi maistiaisia bileiden tunnelmasta. ;)
 
 

Seuraava päivä menikin sitten hotellissa rötvätessä ja rentoilun merkeissä. Käytiin syömässä kiinalaisessa ravintolassa redlight districin lähellä ja en voi suositella paikkaa kenellekkään. Uskomattoman töykeä palvelu ! Jonotettiin paikkaan puoli tuntia ja tarjoilijamme heitteli astiat nenämme eteen siihen tyyliin että ihmettelin kun ne pysyi ehjänä. Hän myös antoi liian vähän ruokalistoja ja kun pyysimme niitä lisää niin ensin hän sanoi ettei ole ja sitten jossain vaiheessa heitti ne nenämme eteen kun juoksi pöytämme ohi. Tarjoilija myös painosti meitä tilaamaan 4 kertaa 10 minuutin sisällä. Noh.. Vihdoin kun hässäkkä oli ohi ja saimme ruokaa niin se oli ainenkin kohtuullisen hyvää.. Ostimme myös leivoksia matkalla hotellille ja hitsi ne oli hyviäää :D Tekis mieli viellä kirjottaa materiamehutusta mutta jätän sen huomiseen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti