25. marraskuuta 2011

Hiustuotteita mitä käytän.

Moni aina kauhistelee ja ihmettelee minulle"Kuinka tuo sinun tukkasi oikein kestää noin usein tehtyjä muutoksia" Noh.. Ensinnäkin hiusvärit millä värjään ovat suoravärejä ja tämmöiset hiusvärit eivät vahingoita hiusta ollenkaan. Ainut mikä tukkaani vahingoittaa on ne julmetun värinpoistot jonka tekemistä mieluiten vältän viimeiseen asti. Nyt olen yllättävän kauan pysynyt tässä oranssissa värissä koska olen mieltynyt siihen niin kovasti. Joten ei ole ollut tarvettakaan tuoda värinpoistotököttiä lähellekkään tukkaa paitsi juurikasvua käsiteltäessä. Toisekseen on tärkeää että tukkaa leikataan säännöllisesti ja sille valitaan oikeat + laadukkaan hoitotuotteet. Joten tässä hieman listaa tuotteista joita itse olen päätynyt testaamaan ja todennut hyväksi. 


 Tigin Bed Head


Olen siis ihan täysin koukuttunut Tigin tuotteisiin. :D Ja tälläkertaa päädyin näihin Recovery purkkeihin, koska tukkani oli huonossa kunnossa värinpoiston jäljiltä kesällä. Purkin kyljessä luvataan paljon käsitellyille ja vahingoittuneille hiuksille kosteutta, pehmeyttä ja kiiltoa. Tuote on itseasiassa toiminut hyvin ja näitä uskaltaa käyttää pidennyksienkin pesuun ja hoitoon. Tuoksu on kivan raikas ja hedelmäinen. 

 Ja sitten löytyy tämmöinen Treat me right hiusnaamio. Omalla kameralla otettu kuva oli niin tärähtänyt joten pakko oli netistä nappasta kuva purkista. Laitetaan pestyyn, pyyhekuivaan tukkaan, annetaan vaikuttaa 5 minuuttia ja emulgoidaan + pestään pois. Tuote sisältää piparminttua ja mentholia joten se viilentää ihanasti hiuspohjaa. :)
Sitten myös pesun jälkeen käytän hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Olen kovin mieltynyt Schwarzkopfin tuotteisiin, ne ovat hinta-laatu suhteeltaan todella hyviä tököttejä! Tämä BC bonacure hairtherapy suojaa väriä haalistumasta ja selvittää tukkaa. Suojaa myös hiuksen rakennetta uv-säteilyltä ja korjaa hiusta. Purkkia pitää hieman ravistella jotta aineet sekoittuvat ja laitettava pyyhekuivaan tukkaan. Tämän jälkeen hiuksia on hyvin helppo käsitellä. 

Sitten siirrytään muotoilutuotteisiin. 

Ja lisää Bed Headia ! Tälläkertaa Manipulator vaha josta on tullut ehdoton kestosuosikkini. Hieman valuva rakenne ja tuoksuu aivan mielettömän herkulliselle. Tätä ei tarvitse kauheasti tuhlata kun vähäinen määrä riittää kokopään muotoiluun. Itse olen ottanu tuotetta vähän sormenpäähän, hieronut käsiin ja alkanut pöyhimään tukkaa kuosiin. Hiukset voi muotoilla kuivana tai märkänä. Riippuen mitä tyyliä hakee. :)

Hard Head hiuslakka.. Sitä parasta hiuslakkaa ikinä ! Tukka vääntyy mihin tahansa muotoon ja kyllä pysyy just silleen kuin pitääkin. :D Jos etsit hyvää hiuslakkaa millä saada tukka pysymään keesillä tai mihin sfääreihin ikinä haluatkaan sen laittaa niin tässä on lakka juuri sinulle ! Ihan siis superia.Ja sitten, millä sitä suojaisi tukkaa vahingoittumasta kuumuuden kanssa leikkiessä? Noh, Stockan hulluilla päivillä meinasin hajotam joten nappasin ensimmäisen tuotteen mikä käteen sattui. Ja se oli tämä Got2B Guardian angel. Sopii suoristusraudan ja föönin kanssa leikkiessä. Haluan kuumuudelta suojaavan tuotteen olevan kelvollinen tähän kumpaankin. Pari kertaa olen päässyt tätä testaamaan ja ihan ok tuote. Tuoksu on aika jännä ja sumute osa voisi olla parempi.
 Uusin lisäys on tämä hiuspuuteri; Four Reasons Hair Powder. Hillitsee hyvin hiuspohjan rasvaisuutta, raikas ja tekee tukasta hieman tuuhean. Hyvin helppo käyttää eikä tätä tarvitse harjata pois. Purteloa pitää ravistaa huolella ja suihkuttaa ronskilla kädellä kuivaan tukkaan. Sitten vaan nostellaan, harotaan, möyhitään ja vola ! Tukkasi on puhdas ja muheva. Jee :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti