19. lokakuuta 2011

Vilskettä ja vilinää

Enpäs ole kerennyt hetkeen kirjoittamaan tänne mitään. Kauhean kiireinen syksy ja miljoonat eri velvollisuudet on rajoittanut hieman rentoilu aikaani. Kiva kuitenkin tulla pitkästä aikaa kirjoittelemaan tänne. :) Synttärit oli ja meni tuossa hetki sitten. Olen ilmeisesti ollut kiltti tyttö kun sain jotain lahjojakin jopa. :D  Nikos osti mulle ihania lahjoja.

 Tämmöiset ihanat Wescin kuulokkeet, joita oon himoinnut jo kauan. 

Ja toinen lahja oli tämmöinen super suloinen emaloitu Muumimuki. 


Sain myös Virpiltä semmoisen super nätin turkoosin korurasian missä on lukko ja siellä sisällä oli korvikset + käsikoru. Olen tänään niin super laiska ja en jaksa ottaa kuvaa niistä. :D Ehkä sit joskus toiste ! Sit äippä ja iskä antoi minulle matkarahaa. Tosiaan lähden Hollantiin tuossa 29.päivä ja tulen takaisin 1.päivä marraskuuta Mennään Utrechtiin kahdeksi yöksi ja sitten Amsterdamiin yhdeksi yöksi. Alkumatkasta mennään B2S tapahtumaan nimeltä Thrillogy ( http://www.b2s.nl/thrillogy2011/) ja muut päivät nautitaan olostamme + shoppaillaan. En malttaisi odottaa. :) Kirjoitan varmasti matkastani tänne blogiin sitten tietoa. (Lennoista, hotellista, ravintoloista, tapahtumasta ja kaupoista.) Pompin nyt kivasti asiasta toiseen kun on paljon kerrottavaa. Mutta eniveis.. Nyt viikonloppuna oli sitten Säteen 13v synttäri kemutukset. Paljon tuttuja oli liikenteessä. Venuena toimi Gloria pitkästä aikaa joka oli ihanaa vaihtelua. Siellä ei oo pitkään aikaan järkätty mitään bileitä joten oli aikamoista muistojen verestystä se ilta täynnä. Gloria on muuten hyvä mesta järkätä bileitä, on hyvä tanssilattia, paaaljon tilaa ja siellä jopa kuulee jutella.Valot ja decot ovat olleet yleensä hyvin toimivat. Pientä miinusta annan huonosta äänentoistosta paikalle. Kakkua ja booliakin oli kuulemma tarjolla mutta saavuin paikalle aika myöhään. Oltiin isolla kaveriporukalla etkoilemassa täällä minun luona. Bileet itsessään oli onnistuneet. Pääesiintyjän Alex Kidin setti jätti aika kylmäksi vaikka soitti hyvää musaa. Liika kikkailu pilasi koko homman. :/ Noh kuitenkin oltiin loppuun asti ja jopa jatkoille eksyttiin. Oli aika päihdyttävä reissu. :D

 Bileiden julkka on Jani Virran käsialaa. :)

Hieman asusta kuvaa. Muita kuvia ei illalta nyt löytynyt mutta tämä ajaa hyvin asiansa. :) Kuten huomaatte tukkani on taas muutanut värinsä oranssiksi. Tein hyvin pikaisen hiusoperaation samaisena iltana. Päältäni löyty Lip-Servicen bio threat malliston ihana korsetti jonka joskus ostin huuto.netistä. ♥ Danen hamonen , en muista mitä mallistoa tämä on. Mutta ihanan joustavaa kangasta ja printti loistaa kivasti salamanvalossa. Ostettu kaverilta hyvään sopuhintaan. :3 Kiksukarvat on ostettu aikoinaan heavenlycirkuskasta jota ei nykyään valitettavasti enää ole. :< Bolero ostettu deecomilta, sopii niin arki kuin bile käyttöönkin. Yksi lemppareistani :) Stay-upit ostettu anti-shopista Jyväskylästä. Niistä löytyy takaa semmoset ihanat punokset ja rusetit. Sitten viimeisenä mutta ei vähäisempänä hopea radiolaukku joka on ostettu Cybershopista. 


 Kettu kuittaa , seuraavaan kertaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti