25. lokakuuta 2011

Tuunausta

Kävin tuossa lauantaina ostamassa hämeentien Lookista aitohiusta ja olen häärännyt sen parissa että saan sen oikean väriseksi. (Ostin blondia hiusta koska ylläri, shokkiväristä oranssia ei ollut.) Värjäsin tukan tänään ja odottelen sen kuivumista että näen lopputuloksen. En ole koskaan käyttänyt tuota Crazy Colorin Orange väriä joten hieman jänskättää. En löytänyt mieleistä väriä Directionilta ja Vakkariani eli Manic Panicia ei tähän hätään ollut Backstreetillä myynnissä. Torstaina laitetaan tukka kiinni kahdella eri tekniikalla Minkan kanssa. Laittelen sit parempaa kuvaa kiinnityksestä ja koko tukasta itsestään loppuviikosta.


Mutta asiasta toiseen ! Perjantaina oli kauneus ja terveys messut pasilassa. Olin siellä kynsimallina ystävälleni. Oltiin tehty valmiit akryylipohjat kynsiini jo aikaisemmin viikolla ja perjantaina koitti h-hetki. Kynsien tekoon oli aikaa 1 ½ tuntia ja tuomareille näyttäytyminen oli aika mielenkiintoista. Ensin nopea kierros ja sitten pidempi tarkastelu. Tuomarit kökötti kopissa missä oli ainoastaan käsille semmoiset pienet luukut. Palkintojen jako koitti tuntia myöhemmin ja Maria pääsi kakkoseksi SM koristekisassa. Pokaali tuli kotiin minulle tehdyillä kynsillä. :)


Oltiin aikasin liikkeellä ja eka kisa alkoi jo aikasemmin joten minulla oli hyvin aikaa pyöriä ja katsastaa ympärilleni ennen koristekisaa. Pliisut messut ja tarjonta oli aika suppeaa kuluttajalle. Kynsijuttuja löysin yllinkyllin ja jotain pientä kivaa mutta esim; kauan etsimääni silmänympärysvoidetta ei tullut vastaan. Myös yksi tuttavani oli mineraalimeikki ständillä ja pääsin siihen malliksi ihmisten pälyiltäväksi. Kevyt ja raikas päivämeikki tehtiin, ihan jees koska en ollut meikannut messuille ollenkaan. Palkkioksi sain Bare Ascentualsin huulikiillon Buxom lips , sävyltään "Gabby" joka on aivan ihana ! Tulee semmoinen viileä, kihelmöivä tunne ja huulet näyttävät täyteläisemmälle. Suosittelen katsomaan muitakin tuotteita. :)


Löysin myös ihanat tekoripset joita olen monesti hypistellyt Make-up storen liikkeessä katkerana. Ne maksavat siellä niiiin hirveästi että en ole raaskinut ostaa. Onneksi nämä tulivat messuilla vastaan parilla eurolla ja nappasin määrätietoisesti ne heti kouraan hyllystä.

PS: Oon huomenna menossa ottamaan ripsienpidennykset, päätin ottaa ne pitkän jahkailun jälkeen Hollannin reissun kunniaksi että näen miten ne sopivat ja asettuvat ripsiini. Otan kuvia niistäkin torstaina. :)

3 kommenttia:

  1. Aivan ihanat kynnet! :o ja mimmonen tuosta uudesta hiusväristä tuli? :o uskoisin et hyvä!

    VastaaPoista
  2. Kiitti ! Minustakin nää kynnet on aivan ihanat <3 Näissä on niinkun kaikkea mahollista :D Hiusväristä tuli oikein hyvä, semmonen tummempi leiskuva oranssi. Tykkään ^^

    VastaaPoista
  3. noniin kiva 8) oranssi on kyl ihanan pirtee väri! :)

    VastaaPoista