3. lokakuuta 2011

♥ Illusions Productions ♥

Nyt olen vihdoin selvinnyt koneelle asti istumaan rankan viikonlopun jäljiltä. Pitkästä aikaa oli paljon toimintaa ja menoa.. Se pistää pienen vähän väsymään. Harmi etten ole kerennyt tästä aijemmin kirjoittamaan mutta parempi nyt kuin ei koskaan. Lauantaina oli Illusionsin 15.v kemut. Niille jotka ihmettelevät  "Mikä ihmeen Illusions?"  Tässä hieman pohjustusta http://www.illusions.fi/index.html Lueskelin itsekkin sivuilta kaiken mitä löysin ja tämä nykyisen residentin teksti erityisesti tiivistää fiiliksen.

“Minulle Illusions on merkinnyt koko sen olemassaolon vaihtoehtoista
todellisuutta, mahdollisuutta erkaantua normaalista elämästä ja
saavuttaa enemmän, yhdessä ystävieni kanssa. Jotain epätodellista,
mitä monet “normaalia elämää” elävät eivät ehkä ymmärrä. Tuntuuhan se
hurjalta bilettää koko yön ja jatkaa seuraavaan päivään. Mutta minulle
se on hyvää musiikkia, hyviä ystäviä ja kokemuksia, joita muistella
vuosia eteenpäin. Se fiilis, kun tuntee musiikin ytimiä myöten.
Kaikkea näitä Illusions tulee tälläkin kertaa lunastamaan.”Vuosien mittaan kulttuuri on kuitenkin kuollut ja tämmöisiä kemuja ei enää järjestetä joka viikonloppu, ainenkaan näin isolla yleisöllä. Bilekulttuuri ja varsinkin aamut on tuntunut menettävän paloja itsestään suomessa vuosituhannen vaihteen jälkeen. Kävijöitä ei riitä.. Siksi olikin hyvä syy lähteä tänne katsomaan miten ne vanhat parrat jaksavat palata nuoruutensa hetkiä muistelemaan. :) Ja mukavaahan siellä oli , musiikki , ihmiset ja hyvä meininki.


Mielestäni viikonloppu + bileet onkin ihanin ja paras syy tälläytyä viimeisen päälle ja lähteä ulos tuulettumaan tylsän viikon jälkeen. Kaivelinkin vaatekaappiani hyvän tovin ennenkuin päädyin siihen tulokseen että pukeudun täysin valkoiseen. Se toimii vaikka bilemestassa ei olisikaan UV-valoja. Kiva ylläri kuitenkin oli se että mesta oli vuorattu UV:lla joten vaatteet hohti kivasti. Tässä olisi hieman asukokonaisuutta ; 

Päälläni on www.deecom.de sivuilta tilattu toppi + alla on gogo asukokonaisuuden yläosa. Ettei tissit vilahtele :D Sitten käsissä on Cyberdogin hanskat jotka meinaa aina vähän valua tanssiessa ja pitää nyhtää välistä niitä aina ylöspäin (www.cyberdog.net.) Helminauhaa kaulassa monin kertaisena, ostettu joskus jostain Seppälästä tms.  Alaosasta löytyy Danen hame pleasure model printillä joka hohtaa salamanvalossa + on pirun mukavaa ja joustavaa kangasta. Valkoiset sukkanauhaliivit jostain alusvaateliikkeestä + verkkosukkikset jotka on leikattu stay-upeiksi ja viimeisenä mutta ei vähäisempänä valkoiset kiksut. ♥  Meikissä päävärinä toimi valkoinen ja pinkki glitter. Löytyy myös kirkas strassi liimattuna ripsiliimalla otsaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti